Βίντεο ντοκουμέντο: «Πρόβα θανάτου» δύο ημέρες πριν τη δολοφονία του Άλκη

«Εσύ δεν είσαι Άρης;» - Η στιγμή της επίθεσης σε 15χρονο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική επίθεση χούλιγκανς σε 15χρονο, δύο ημέρες πριν δολοφονήσουν τον Άλκη - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ένα βίντεο - ντοκουμέντο με την «πρόβα θανάτου» που προηγήθηκε της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη έφερε στην δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Πατέρας Άλκη: «Αν ήξερα ότι ήταν οι τελευταίες στιγμές, θα έλεγα σ΄αγαπώ»

Σε αυτό φαίνεται μια ομάδα από χούλιγκανς να καταδιώκουν έναν 15χρονο οπαδό που δεν πρόλαβε να ξεφύγει. Τον έριξαν στο έδαφος, τον περικύκλωσαν και τον ξυλοκόπησαν με μανία. Ο νεαρός γλίτωσε τα χειρότερα από θαύμα.

«Εσύ δεν είσαι το σκουλήκι που κάνεις τα γκράφιτι; Εσύ δεν είσαι Άρης, έλεγαν όσο τον χτυπούσαν, σύμφωνα με τους μάρτυρες.

Άλκης Καμπανός: Σοκαριστικό το πόρισμα για τα αίτια θανάτου του

δολοφονία Άλκη Καμπανός

Όπως αποδείχθηκε, αυτό δεν ήταν τίποτε λιγότερο από πρόβα θανάτου. Δυο ημέρες μετά, ο Άλκης έπεφτε νεκρός από τα μαχαίρια των χούλιγκανς.

Ο πατέρας του νεαρού είχε συγκλονίσει με την περιγραφή του: «Toυ κατάφεραν χτήματα με σιδερογροθιά στο στόμα. Κλωτσιές στα πλευρά, το συκώτι, είχε 2,5 εκατοστά αιμάτωμα στο συκώτι, στα πόδια πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι», είχε δηλώσει, μιλώντας στην Ερτ3.

Δολοφονία Άλκη: Οι γονείς του ζητούν να μπει τέλος στην τυφλή οπαδική βία

Τη Δευτέρα οι γονείς του Άλκη Καμπανού σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα συναντήθηκαν με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια, η συνάντηση τους ήταν συγκλονιστική και διήρκησε περισσότερο από 1,5 ώρα. «Οι Έλληνες μπορει να ειναι ήσυχοι ότι ο Άρειος Πάγος ειναι σε καλά χέρια», είπε ο γνωστός ποινικολόγος.
  
Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top