Πάτρα: «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, ήταν για καφέ»

«Αυτή είναι η αιτία θανάτου των παιδιών»- Η αδερφή της Ρούλας απαντά

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία οικογενειακής φίλης των γονεών των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα - Βίντεο Mega

Σοκάρουν οι μαρτυρίες και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα. Την ίδια ώρα, οι αρμόδιες Αρχές που ερευνούν την υπόθεση φέρεται προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ και να βρουν τη λύση του μυστηρίου.

Πάτρα: Ο πατέρας μετέφερε μόνος του τα όργανα της Ίριδας σε ιατροδικαστή

Από την πλευρά της, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου και θεία των τριών κοριτσιών δίνει τη δική της απάντηση για τον θάνατο των παιδιών. Μιλώντας στην flamis.gr ξεκαθάρισε ότι η οικογένεια πιστεύει πως τα τρία αγγελούδια κατέληξαν λόγω γενετικού προβλήματος, παρόλο που κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί μέχρι τώρα από ιατροδικαστές και ειδικούς:

Εμείς πιστεύουμε πως ο θάνατος των παιδιών προήλθε από γενετικό πρόβλημα. Δεν κατηγορούμε γιατρούς και δεν κάνουμε λόγο για ιατρικό λάθος.

Πάτρα: Η αδελφή της μητέρας απαντά - «Ακούμε ότι σε σκοτώσαμε»

Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί μόνο ο καρδιακός γενετικός έλεγχος ο οποίος δεν έχει δείξει πρόβλημα και τα αποτελέσματα των υπόλοιπων γενετικών ελέγχων αναμένονται τον Μάιο. 

Πάτρα: Η νέα ανατριχιαστική ανάρτηση του Γρηγόρη Λέων για την υπόθεση

Πάτρα: Δεν προκύπτει θάνατος από ανακοπή στην περίπτωση της Τζωρτζίνας

Όσον αφορά τον θάνατο της Τζωρτζίνας έχει ήδη ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων από γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, από τις καταθέσεις τους προκύπτει ότι δεν δικαιολογείται ο θάνατος του παιδιού από ανακοπή, καθώς είχε εξεταστεί μόλις μία ώρα πριν.

Πάτρα: Η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταλήξει σε «μη ανακοινώσιμο» συμπέρασμα

Ακόμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση σε γιατρούς και νοσηλευτές η υποτονική αντίδραση της Ρούλας, όταν η κατάσταση του παιδιού υποτροπίασε. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι γιατροί κλήθηκαν να σπεύσουν για ανάνηψη μόνο όταν η νοσηλεύτρια με την οποία μίλησε η μητέρα έβαλε τις φωνές, καταλαβαίνοντας την κρισιμότητα της κατάστασης.

Πάτρα: «Δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί» - Η ανάρτηση για 4η εγκυμοσύνη

Πάτρα: Συγκλονιστική μαρτυρία – «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

Την ίδια ώρα, αίσθηση έχει προκαλέσει η μαρτυρία φίλης της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Live News», η οποία μίλησε για τη συμπεριφορά της μητέρας στην κηδεία της Τζωρτζίνας αλλά και τη σχέση του ζευγαριού όλα αυτά τα χρόνια. 

Όπως είπε, η Ρούλα πήγε καθυστερημένη στην κηδεία της 9χρονης, καθώς πριν είχε πάει να πιει καφέ.

Μιλώντας για τις σχέσεις του ζευγαριού, η οικογενειακή φίλη έκανε λόγο για καβγάδες του ανδρόγυνου, που είχαν ξεκινήσει πριν ακόμη το θάνατο της Μαλένας το 2019. Επίσης, υποστήριξε ότι η μητέρα πάντα απειλούσε να αυτοκτονήσει και ότι πίστευε στα μάγια, όπως και η μητέρας της. Για τη στάση των γονέων στους θανάτους των παιδιών τους, είπε:

Όταν ρωτούσα τους γονείς για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών μου έλεγαν ότι αυτοί οφείλονταν σε γονιδιακό πρόβλημα και απέφευγαν να απαντήσουν. Ήταν σαν να είχαν χάσει ένα πουκάμισο και όχι ένα παιδί.

Πάτρα: «Η μητέρα επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα με μαγιό και μετά πήγαινε για μπάνιο στη θάλασσα»

Εντύπωση έχει προκαλέσει και η μαρτυρία της υπεύθυνης του κέντρου αποκατάστασης στο οποίο νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα το καλοκαίρι του 2021.

Μιλώντας στο Mega, χαρακτήρισε «ψυχρή και αδιάφορη» τη στάση της Ρούλας το διάστημα που το παιδί νοσηλευόταν με παράλυση και υποστήριζε ότι το παιδί είχε νοητική υστέρηση, κάτι όμως που δεν είχαν διαπιστώσει οι υπεύθυνοι του κέντρου, αφού «το παιδί είχε εξαιρετική αντίληψη», όπως είπε.

Ακόμα, μίλησε και για την αλγεινή εντύπωση που είχε κάνει στο προσωπικό του κέντρου το γεγονός ότι η μητέρα επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα φορώντας μαγιό, καθώς μετά το επισκεπτήριο πήγαινε για μπάνιο στη θάλασσα.

Κούγιας για Πάτρα: «Δεν προκύπτει εμπλοκή της μητέρας στους θανάτους»

Θέση για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα και για μια πιθανή εμπλοκή της μητέρας στην υπόθεση πήρε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στο thebest.gr, υποστήριξε ότι μέχρι τώρα δεν βλέπει εμπλοκή της μητέρας, ενώ σε σχέση με τα όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, είπε: «Εγώ δεν έχω στα χέρια μου τη δικογραφία και εγώ μάθει να λειτουργώ διαδικαστικά. Δεν θέλω να εκφράσω μία άποψη που μπορεί τελικά να διαψευστεί από το περιεχόμενο της δικογραφίας. Ενστικτωδώς, και το τονίζω αυτό, αλλά και από όσα ακούω γενικά, βλέπω να μην υπάρχει κάποιο αδιάσειστο στοιχείο που να στοιχειοθετεί αδίκημα, εις  βάρος της μητέρας».

Ακόμη όμως και αν έχουμε να κάνουμε με έναν ασφυκτικό θάνατο, όπως αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί, αυτό  δε σημαίνει ότι υπάρχει  και εμπλοκή της μητέρας. Για να καταλήξουμε σε εμπλοκή της χρειάζονται μάρτυρες, dna , αποτυπώματα, ομολογία.

«Δεν βλέπω κάτι, αυτή τη στιγμή που να εμπλέκει τη μητέρα, παρόλο που συντηρείται αυτή η εικόνα  από ανεύθυνους δημοσιογράφους που δεν γνωρίζουν νομικά και τους ενδιαφέρει μόνο να κρατήσουν το θέμα στην επικαιρότητα.  Και το έχω δει πολλές φορές αυτό στην καριέρα μου. Όταν όμως έρχονται οι δικαστικές αποφάσεις που τους διαψεύδουν, βασίζονται στο ότι ο κόσμος ξεχνά τις ανοησίες που έλεγαν πριν», κατέληξε ο κ. Κούγιας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top