Πάτρα: Η αδελφή της μητέρας απαντά - «Ακούμε ότι σε σκοτώσαμε»

«Κοριτσάρες μου μιλήστε, εσείς ξέρετε», έγραψε η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Εβδομάδα εξελίξεων στις έρευνες για τον θάνατο των τριών παιδιών στη Πάτρα/ μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star (21/3)

Την ώρα που όλοι περιμένουν τη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα, μία «μαύρη» επέτειος έρχεται για να βυθίσει ακόμα περισσότερο στο πένθος την οικογένεια. 

Πάτρα: Η Ρούλα απειλούσε να αυτοκτονήσει πριν την ανακοπή της Τζωρτζίνας

Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο έφυγε από τη ζωή ανεξήγητα το νεότερο μέλος της, η μικρή Ίριδα. Το κοριτσάκι, σε ηλικία 6 μηνών, «έσβησε» στην κούνια του. Έως τώρα, η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για «αιφνίδιο θάνατο». 

Η αδερφή της μητέρας των τριών κοριτσιών, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook για τη σημερινή μέρα, αφήνοντας αιχμές για τα όσα ακούγονται για την ίδια και την αδελφή της, και μητέρα των παιδιών, Ρούλα. 

Πάτρα: Στο «κάδρο» η αδελφή της μητέρας - Αναμένονται συλλήψεις

«Ένας χρόνος κοπέλα μου όμορφη που μας άφησες κι εσύ. Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε, ότι δε σε αγαπούσαμε ότι, ότι, ότι. Τουλάχιστον καρδιά μου εσύ μίλα από εκεί που είσαι και πες ποιοι ήταν αυτοί που σε φρόντιζαν και σε λάτρευαν στο σύντομο ταξίδι της ζωής σου. Η νονόκα σου ξέρει ότι εσύ και οι άλλες δυο μεγάλες μου αγάπες θα δείξετε τι σας πήρε από κοντά μας. Κοριτσάρες μου μιλήστε, εσείς ξέρετε. Και ξέρω ότι μας αγαπάτε και μας προστατεύετε από εκεί ψηλά», έγραφε η αδερφή της μητέρας στην ανάρτησή της.

Πάτρα: Το Άγνωστο Εύρημα Στην Μικρή Ίριδα 

Μαζί με το κείμενο, η αδερφή της μητέρας ανάρτησε και ένα βίντεο με προσωπικές στιγμές με την Ίριδα. 

Πάτρα: Η πορεία των ερευνών για τον θάνατο των παιδιών 

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα και για τους θανάτους της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, με το που ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις. 

Πάτρα: «Η μητέρα ρωτούσε αν υπάρχουν κάμερες στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας»

Εν συνεχεία θα ξεκινήσουν οι καταθέσεις όλων των προσώπων που σχετίζονται με την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένων και των γονιών. Προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top