Πάτρα: Η Ρούλα απειλούσε να αυτοκτονήσει πριν την ανακοπή της Τζωρτζίνας

Νέα μαρτυρία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών

Νέα μαρτυρία έρχεται στο προσκήνιο όσον αφορά στην πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, με άνθρωπο από το περιβάλλον της οικογένειας της μητέρας των παιδιών να αποκαλύπτει ότι απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό της. 

Ο μάρτυρας αυτός μίλησε στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι όσα αποκαλύπτει είναι εξαιρετικά σοβαρά. 

Πάτρα: Στο «κάδρο» η αδελφή της μητέρας - Αναμένονται συλλήψεις

Όπως είπε, λίγες μέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο στις 8 Απριλίου 2021, οπότε κι έπαθε την πρώτη ανακοπή, η μητέρα της απειλούσε ότι θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. 

«Απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και την έψαχναν όλοι τότε, οικογένεια και φίλοι. Δε βρήκαν και το παιδί, δεν ξέρω πού βρισκόταν η Τζωρτζίνα. Στο σπίτι δεν ήταν και δεν είδα ούτε τον Μάνο. Το περιστατικό συνέβη λίγες μέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο», είπε ο μάρτυρας. 

Πάτρα: Η φωτογραφία - ντοκουμέντο από τις μελανιές της μικρής Τζωρτζίνας

«Έμαθα από άνθρωπο της οικογένειας ότι ήταν σε κάποιο ξενοδοχείο, δεν ξέρω όμως σε ποιο. Αυτό που μου είπαν είναι ότι ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό της και ήθελε να την ψάξει ο Μάνος. Ο Μάνος όμως δεν έδωσε σημασία. Μετά από κάποιες ημέρες που είχε εξαφανιστεί, εμφανίστηκε και πήρε το παιδί της και μετά, την επόμενη ημέρα που πήρε το παιδί, πήγε στο Καραμανδάνειο με σπασμούς. Μου φάνηκε πολύ περίεργο όταν το άκουσα αυτό», πρόσθεσε.

Πάτρα: Οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας θα δώσουν απαντήσεις – Τα 3 σενάρια

Στις 11 του μήνα το παιδί έπαθε την πρώτη του ανακοπή, με τον μάρτυρα να τονίζει ότι όλο αυτό του φάνηκε και τότε, αλλά ακόμα περισσότερο τώρα, αρκετά περίεργο. 

Πάτρα: «Το παιδί ήταν στο νοσοκομείο και η μητέρα είχε συμπεριφορά διεκπεραίωσης»

Εντύπωση προκαλούν και οι μαρτυρίες εργαζομένων νοσοκομείου, όπου είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα, που δήλωσαν πως η μητέρα του παιδιού είχε περίεργη συμπεριφορά. 

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα είχε καταπιεί γόπες και είχε πάει στην εντατική

«Η μητέρα ερχόταν το πρωί και το απόγευμα, αλλά η συμπεριφορά της είχε τη μορφή της διεκπεραίωσης. Δεν είχε αυτό το άγχος που έχουν οι γονείς ενός παιδιού που νοσηλεύεται στην εντατική. Γενικά αποφεύγαμε τις πολλές κουβέντες μαζί της γιατί την είχαμε υποπτευθεί από την αρχή», δήλωσαν στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ».

Περιέγραψαν μάλιστα μια γυναίκα ψυχρή, η οποία δεν έκλαψε ούτε μια στιγμή για το παιδί της. 

Πάτρα: «Η μητέρα μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο»

«Ήταν μια παγοκολώνα ψυχρή. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, αν και απουσίαζε όλες τις νύχτες και τηρούσε μια απόλυτα τυπική και ψυχρή στάση, όσο η μονάκριβη κορούλα της νοσηλευόταν διασωληνωμένη, έδειξε μια ανεξήγητη αγωνία και τρόμο όταν ήταν να γίνει η αποσωλήνωσή της, παρότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για τη ζωή του κοριτσιού.

Την ημέρα της αποσωλήνωσης η μητέρα, που ήταν ψύχραιμη όλο το προηγούμενο διάστημα, έδειχνε ένα μεγάλο άγχος, παρότι δεν υπήρχε κίνδυνος πλέον για τη ζωή του παιδιού. Έδειχνε έντρομη. Είχε γουρλώσει τα μάτια και κοιτούσε προς τους γιατρούς και ποτέ τους νοσηλευτές. Δεν ήταν η συμπεριφορά που είχε τις άλλες φορές. Φαινόταν τρομαγμένη. Ήταν ανήσυχη. Τώρα καταλαβαίνουμε το γιατί.

Αγωνιούσε μήπως το παιδί μπορούσε να ξυπνήσει και μιλήσει. Όταν η Τζωρτζίνα αποσωληνώθηκε και διαπιστώθηκε ότι το παιδί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, η μητέρα της επέστρεψε στην προηγούμενη ψύχραιμη κατάσταση. Συνέχισε να κάνει τις τυπικές επισκέψεις πρωί – απόγευμα, τυπικά μισή ώρα, διεκπεραιωτικά πράγματα», συνέχισαν. 

Πάτρα: «Η μητέρα ρωτούσε αν υπάρχουν κάμερες στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας»

Ανέφεραν, τέλος, ότι πήγαινε για μπάνιο στη θάλασσα και ότι ανέβαζε φωτογραφίες στα social media από την παραλία με τον σύζυγό της ή έξω σε κάποιο μπαρ για ποτό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top