Πάτρα: Η φωτογραφία - ντοκουμέντο από τις μελανιές της μικρής Τζωρτζίνας

Πώς τις σχολίασε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να ξεκινήσει από αύριο σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα

Στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και Πάλι», παρουσιάστηκε μια φωτογραφία ντοκουμέντο, στην οποία φαίνονται οι μελανιές στο χέρι της μικρής Τζωρτζίνας, όταν ήταν εκτός νοσοκομείου. Σύμφωνα με τους γονείς της, οι μελανιές προκλήθηκαν από το αναπηρικό αμαξίδιο όπου καθόταν το μικρό κορίτσι. 

Η φωτογραφία από τις μελανιές της Τζωρτζίνας

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρη Λέων που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, σχολίασε τη φωτογραφία. «Πρώτα πολλά φαίνονται ξεκάθαρα εκχυμώσεις. Ωστόσο, όταν έχουμε μία φωτογραφία λέμε ότι έχει μια σχετική αποδεικτική σημασία για εμάς… Αυτή η φωτογραφία αν δεν αμφισβητείται από κανένα η φωτογραφία, προφανώς θα πρέπει να τη μελετήσει και κάποιος ειδικός».

Σχετικά με το αναπηρικό αμαξίδιο, είπε: «Τα μέσα αυτά έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλούν τραύματα και κακώσεις».

Αναφορικά με το διαφορετικό χρώμα στις μελανιές ο κ. Λέων σχολίασε: «Σε κάθε εκχύμωση βλέπουμε το μέγεθός της, το βάθος και όντως ένα πράγμα που βλέπουμε είναι το χρώμα τους και κάποιες από τις εκχυμώσεις είναι πιο κόκκινες. Πιθανώς να έχουν προκληθεί διαφορετικές μέρες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top