Πάτρα: Στο «κάδρο» η αδελφή της μητέρας - Αναμένονται συλλήψεις

Οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας λύνουν τον γρίφο

Κρίσιμη αναμένεται η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα, όσον αφορά στις εξελίξεις στην υπόθεση των τριών θανάτων των παιδιών στην Πάτρα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και συλλήψεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος της Τζωρτζίνας είναι αυτός που θα δώσει τις απαντήσεις στο μυστήριο των τριών θανάτων, μέσα από τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες έχουν αναλυθεί με κάθε λεπτομέρεια από την άτυπη επιτροπή που έχει συσταθεί. 

Πάτρα: Η φωτογραφία - ντοκουμέντο από τις μελανιές της μικρής Τζωρτζίνας

Τα μέλη της επιτροπής αναζητούν την ύπαρξη ουσιών, όπως τα παράγωγα του καλλίου, που είναι δύσκολα ανιχνεύσιμες σε έναν οργανισμό, αλλά μπορούν να προκαλέσουν τον θάνατο, με τρόπο που να φαίνεται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια. 

Πάτρα: Οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας θα δώσουν απαντήσεις – Τα 3 σενάρια

Μέσα στην εβδομάδα η επιτροπή αναμένεται να έχει έτοιμο το πόρισμά της, καθώς φαίνεται ότι ήδη έχει συγκεντρώσει επαρκή στοιχεία από τους ιατρικούς φακέλους της Μαλένας και της Ίριδας. 

Πάτρα: Η πορεία των ερευνών

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα και για τους θανάτους της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, με το που ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις. 

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα είχε καταπιεί γόπες και είχε πάει στην εντατική

Εν συνεχεία θα ξεκινήσουν οι καταθέσεις όλων των προσώπων που σχετίζονται με την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένων και των γονιών. 

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν και συλλήψεις. 

Πάτρα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο του ασφυκτικού θανάτου

Το ενδεχόμενο του ασφυκτικού θανάτου των παιδιών είναι, επίσης, κάτι που παραμένει ανοιχτό και εξετάζεται. 

Πάτρα: «Η μητέρα μας έλεγε ότι πεθαίνει από καρκίνο»

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι γιατροί που παρακολουθούσαν την Τζωρτζίνα, όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, δεν είχαν καταγράψει ποτέ πτωτική πορεία στους καρδιακούς ρυθμούς του κοριτσιού. 

«Ποτέ δεν παρουσίαζε αυτή την εικόνα, αυτή την καθοδική πορεία, τη βραδυκαρδία και ξαφνική ταχυκαρδία», ανέφεραν γιατροί, συμπληρώνοντας πως «οι σχετικές καταγραφές ήταν ευθεία γραμμή με πρόσκαιρες καμπυλώσεις».

Πάτρα: «Η μητέρα ρωτούσε αν υπάρχουν κάμερες στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας»

Παράλληλα, τονίζουν ότι ούτε στον ύπνο, ούτε στην εγκεφαλοπάθεια, από την οποία έπασχε το παιδί, θα μπορούσε να οφείλεται η εικόνα που παρουσίασε το μόνιτορ.

Πάτρα: Ποιος είναι ο ρόλος της αδελφής της μητέρας

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση είναι η θεία των παιδιών, η αδελφή της μητέρας, η οποία ήταν στο σπίτι τη νύχτα που έφυγε από τη ζωή η έξι μηνών Ίριδα. 

Πάτρα: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά»

Ο ίδιος έχει εντοπίσει τρία σημεία, που η θεία «μπέρδεψε» τα γεγονότα, οπότε η κατάθεσή της θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Το πρώτο έχει να κάνει με τις ώρες του θανάτου της μικρής. Άλλα κατέθεσε στην αστυνομία τότε και άλλα είπε πριν από λίγες μέρες σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Πάτρα: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εμπλέκεται η μητέρα», λέει ο Μάνος

Το δεύτερο σημείο έχει να κάνει με τη σχέση του ζευγαριού. Όπως κατέθεσε, τότε ότι οι γονείς βρίσκονταν σε διάσταση. Όταν ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε, το αρνήθηκε και είπε πως ο πατέρας έλειπε για δουλειά.

Το τρίτο και εξίσου σημαντικό σημείο έχει να κάνει με τα προβλήματα υγείας της 33χρονης. Η θεία έχει καταθέσει πως η αδερφή της ήταν υγιέστατη. Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αναρτήσεις της μητέρας, η οποία ισχυριζόταν ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Oι ημερομηνίες των επεισοδίων και η σχέση του ζευγαριού

Οι αστυνομικοί θέλουν να διαπιστώσουν τι πραγματικά συνέβαινε με την κατάσταση της υγείας της 33χρονης αλλά και με τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού κι αυτό γιατί οι ημερομηνίες δείχνουν πως τα δραματικά γεγονότα των θανάτων των παιδιών συνέπιπταν με σοβαρές κρίσεις στο γάμο του. 

Πάτρα: Τι απαντά η οικογένεια για το ματωμένο πανάκι

Επιπλέον θέλουν να διαπιστώσουν αν η μητέρα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που πάντως δεν είχε αναφέρει στους γιατρούς ή αν έκανε αυτές τις αναρτήσεις για να κερδίσει τη συμπόνια. Η αδερφή της, θεωρείται δεδομένο ότι γνωρίζει πολλά και είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις.

Όσον αφορά στον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε πως η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε το κορίτσι είναι ένα στοιχείο που θα ρίξει φως στη μυστηριώδη υπόθεση και τόνισε με νόημα πως αν υπάρχει στόχευση σε ένα πρόσωπο, τότε αυτό καλείται να καταθέσει τελευταίο. 

Πάτρα: Η μητέρα φέρεται να «παρενοχλεί» βασική μάρτυρα

Παράλληλα, η μητέρα των τριών παιδιών φαίνεται πως «παρενοχλεί» μία εκ των βασικών μαρτύρων για την υπόθεση, η οποία έχει μιλήσει ήδη δύο φορές στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος, τα τηλεφωνήματα που δέχεται η συγκεκριμένη μάρτυρας είναι απανωτά και γίνονται ακόμα και τις μεταμεσονύχτιες ώρες, ενώ η ίδια αποφάσισε ότι η μόνη λύση είναι να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πάτρα: Γιατί διασωλήνωσαν στο Ωνάσειο την Τζωρτζίνα

Η βασική μάρτυρας πρόκειται για γυναίκα, την οποία γνωρίζει καλά η Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα κατάφερε να την αναγνωρίσει, παρά την αλλοίωση της φωνής που έγινε από την εκπομπή. Προφανώς, την αναγνώρισε και από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα και τα οποία σχετίζονται με την ιστορία.

Άγνωστο παραμένει αν έχουν δεχθεί τηλεφωνήματα ή άλλου είδους οχλήσεις κι άλλα πρόσωπα που έχουν μιλήσει για την υπόθεση.

Πάτρα: «Ένα από τα παιδιά μιλάει από τον τάφο»

Καθοριστικά στοιχεία φαίνεται πως έχει στα χέρια της τέλος και η Αγγελική Νικολούλη, όπως φάνηκε στην εκπομπή της Παρασκευής. 

Πάτρα: Η αινιγματική ανάρτηση της αδερφής της Ρούλας

«Μιλάμε για κόντρες, γαλόνια και ποιος θα πάρει τη ρεβάνς; Με τρία παιδιά νεκρά; Φαίνεται πως κάποιο από τα παιδιά μιλά από τον τάφο του… Ήμουν σοκαρισμένη με όσα άκουγα για κόντρες. Προσπαθούν όλοι με νύχια και με δόντια να βρούνε την αλήθεια. Ότι είναι δύσκολο, έχουν γίνει κάποια λάθη κι είχαν εκτιμηθεί κάποια ευρήματα αλλιώς στα παιδιά. Η οικογένεια περιμένει να λάμψει η αλήθεια. Είναι γονιδιακό; Παθολογικό; Δολοφονία;», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή  μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε.

Πάτρα: «Μη αιτιολογημένη έλλειψη οξυγόνου» - Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία

Μετά την προβολή ενός βίντεο είπε: «Φαίνεται ότι κάτι βρίσκεται από τους ειδικούς. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ένα από τα παιδιά είναι σαν να μιλά μέσα από τον τάφο του κι όλοι οι ειδικοί “ακούνε” τι τους λέει. Υπάρχει ένα εύρημα σημαντικό που σαφώς αξιολογείται… Φυσικά αν υπάρχουν ένοχοι να τιμωρηθούν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top