Πάτρα: «Η μητέρα ρωτούσε αν υπάρχουν κάμερες στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας»

«Κομμάτι - κομμάτι» συμπληρώνουν οι αρχές το παζλ του θανάτου των 3 παιδιών

«Κομμάτι – κομμάτι» συμπληρώνουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, το παζλ της υπόθεσης του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα, εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας. Φως στην πρωτοφανή αυτή υπόθεση καλούνται να ρίξουν, πλέον, εξειδικευμένοι επιστήμονες, οι οποίοι ασχολήθηκαν με τους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών. 

Κατάθεση «κλειδί» θα αποτελέσει αυτή του Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων, στο νοσοκομείο του Ρίου, Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος μαζί με συναδέλφους, την άνοιξη του 2021, είχαν σώσει τη μικρή Τζωρτζίνα από βέβαιο θάνατο.

Πάτρα: Τι δείχνει η εξέταση του παθολογοανατόμου για τον θάνατο της Μαλένας

«'Όπως όλοι οι συνάδελφοι έτσι κι εμείς στη ΜΕΘ Παίδων, περιμένουμε με αγωνία , να κληθούμε, να καταθέσουμε. Να μην έχετε καμία αμφιβολία πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, προκειμένου να βοηθήσουμε στη διερεύνηση της υπόθεσης» 
δήλωσε ο ίδιος στο Star. 

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, μία νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο στο Ρίο πρόκειται να καταθέσει πως η μητέρα ρωτούσε επιτακτικά αν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στο δωμάτιο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα. 

Πάτρα: Τρία είναι τα σενάρια για τους θανάτους των παιδιών

Η ίδια φέρεται να έλεγε πως ανησυχούσε μην κλαπούν τα προσωπικά της αντικείμενα. 

Στο «μικροσκόπιο» πληγές, κοκκινίλες και εκδορές

Η πληγή στο στόμα της Ίριδας, και τα ευρήματα στο πρόσωπο της Μαλένας-  κοκκινίλα στο μάγουλο και εκδορές στη μύτη- έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αρχών. Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, επιμένει να αφήνει ανοιχτά όλα τα σενάρια θανάτου των τριών κοριτσιών.

Πάτρα: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εμπλέκεται η μητέρα» λέει ο Μάνος

«Έχω δηλώσει ευθαρσώς το σενάριο του ασφυκτικού θανάτου και δεν το κρύβω» δηλώνει ο ίδιος. 

Περισσότερο φως στο θάνατο της Μαλένας αναμένεται να ρίξει, με την κατάθεσή του, εξιδεικευμένος παθολογοανατόμος, ο οποίος έχει μελετήσει όλα τα στοιχεία που προέκυψαν από την νεκροτομή του παιδιού. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top