Πάτρα: Η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταλήξει σε «μη ανακοινώσιμο» συμπέρασμα

Όταν η μητέρα «παρακολουθούσε» τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

Εβδομάδα εξελίξεων στις έρευνες για τον θάνατο των τριών παιδιών στη Πάτρα/ μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star (21/3)

Όλα δείχνουν πως οι επόμενες μέρες θα φέρουν καταιγιστικές εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση με τους θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα

Η αστυνομία και οι ιατροδικαστές προσπαθούν κάθε μέρα να βρουν τη λύση στον γρίφο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχουν γίνει στη Τζωρτζίνα, το τελευταίο κορίτσι που πέθανε, αναμένονται να είναι διαφωτιστικά για τις αρχές. 

Πάτρα: «Δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί» - Η ανάρτηση για 4η εγκυμοσύνη

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει ήδη καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, το οποίο, όμως, προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται έως και αύριο να έχουν γίνει συλλήψεις για την εν λόγω υπόθεση. 

Τα δύο παιδιά που πέθαναν πρώτα, δηλαδή η Μαλένα το 2019, και η Ίριδα το 2021, φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να είχαν ασφυκτικό θάνατο. Πλέον, ερευνάται αν και ο θάνατος της Τζωρτζίνας μπορεί να σχετιστεί με αυτό το ενδεχόμενο. 

Πάτρα: Τα Κοινά Στοιχεία Στους Θανάτους Των Παιδιών 

Οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας αναμένονται να δείξουν σωρεία φαρμάκων, καθώς έπαιρνε βαριά φαρμακευτική αγωγή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Ωστόσο, θα ερευνηθεί αν τα φάρμακα είναι σχετικά με την αγωγή ή όχι. 

Πέραν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα εξεταστούν και οι καταθέσεις των μαρτύρων. 

Πάτρα: Όταν η μητέρα «παρακολουθούσε» τον Βασίλη Λαμπρόπουλο μέσω… twitter

Πριν λίγες μέρες, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος έπιασε μία διαδικτυακή συζήτηση στο twitter για τις εξελίξεις της υπόθεσης, στην οποία μάλιστα συμμετείχαν πάνω από 4.000 χρήστες. 

Πάτρα: Στο «κάδρο» η αδελφή της μητέρας - Αναμένονται συλλήψεις

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι τη συζήτηση παρακολουθούσε και η μητέρα των τριών παιδιών, χωρίς ωστόσο να συμμετέχει καθόλου στη συνομιλία. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε επανειλημμένα πως η αδερφή της μητέρας αποτελεί πολύ σημαντικό πρόσωπο για την εξέλιξη της υπόθεσης. 

Πάτρα: Η αδελφή της μητέρας απαντά - «Ακούμε ότι σε σκοτώσαμε»

Τις προηγούμενες μέρες, η μητέρα μαζί με τον πατέρα των κοριτσιών συναντήθηκε με τον νομικό τους σύμβουλο, Απόστολο Λύτρα. 

Γ. Λέων: «Είτε είναι εγκληματική ενέργεια ή κάτι πολύ σπάνιο παθολογικό»

Ο Πρόεδρος Ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ, δήλωσε πως πλέον υπάρχουν μόνο δύο σενάρια για τον θάνατο των παιδιών:

«Από ότι δείχνουν οι δύο πρώτες εκθέσεις, υπάρχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία. Έντονο πνευμονικό οίδημα, εκδορές στη μύτη και το στόμα. Είναι συμβατά ευρήματα με έλλειψη οξυγόνου. Το τρίτο παιδί θα «ξεκλειδώσει» όλη την υπόθεση, ας μη ξεγελιόμαστε. Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή είναι κάτι πολύ σπάνιο, παθολογικό. Αν από το τρίτο παιδί απαντηθεί αυτό το ερώτημα, θα λυθεί και η όποια άλλη εκδοχή για τα άλλα δύο παιδιά».

Πάτρα: Η Ρούλα απειλούσε να αυτοκτονήσει πριν την ανακοπή της Τζωρτζίνας

«Τα ευρήματα από το πρώτο παιδί είναι σωστά. Οι συνάδελφοί μου κάνουν αξιέπαινη προσπάθεια, γιατί εντόπισαν πράγματι ότι η αιτία θανάτου έχει ένα πρόβλημα και δε συνάδει με το ιατρικό ιστορικό. Η επιτροπή που συστάθηκε καλείται να επαναξιολογήσει όλα τα ευρήματα και να μας δώσει τις νέες αιτίες θανάτου και τα νέα δεδομένα. Όταν έγινε εκείνη η νεκροτομή δεν είχαμε αυτά τα δεδομένα», λέει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος Ιατροδικαστών Γρηγόρης Λέων, εννοώντας πως τότε δεν είχαν πεθάνει τα άλλα δύο παιδιά, ώστε να υπάρξει περισσότερη διερεύνηση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top