Πάτρα: «Δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί» - Η ανάρτηση για 4η εγκυμοσύνη

Τι έλεγε η μητέρα των τριών παιδιών μετά τον θάνατο της Ίριδας

Τι φέρεται να έλεγε η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Ίριδας - Πηγή/βίντεο Live News

Κοντά στη λύση του μυστήριου γρίφου με τους θανάτους των τριών κοριτσιών από την Πάτρα φαίνεται πως βρίσκονται οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις. 

Πάτρα: Η αδελφή της μητέρα απαντά - «Ακούμε ότι σε σκοτώσαμε»

Την ίδια ώρα, στο «φως» έρχονται νέα στοιχεία και πληροφορίες που αφορούν τους γονείς των παιδιών και συγκεκριμένα τη μητέρα τους. Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο, στις 21 Μαρτίου 2021, «έφυγε» από τη ζωή η έξι μηνών Ίριδα, το μικρότερο παιδί της οικογένειας. Το παιδί, που βρέθηκε νεκρό μέσα στην κούνια του, μεταφέρθηκε στο Καραμάνδειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πάτρα: Η Ρούλα απειλούσε να αυτοκτονήσει πριν την ανακοπή της Τζωρτζίνας

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega και της εκπομπής «Live News», φέρεται να υπήρξε μια στιχομυθία μεταξύ των γονέων των κοριτσιών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γιατροί ανέφεραν ότι η Ρούλα είπε στον Μάνο μετά τον θάνατο της Ίριδας: «Δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί εμείς».

Λίγες ώρες αργότερα, η 33χρονη μητέρα έκανε και μία ανάρτηση στο Facebook, κάνοντας λόγο για μια τέταρτη εγκυμοσύνη και ένα νέο παιδί που θα ερχόταν στον κόσμο:

Ενώ περιμένουμε παιδί, η θαυμαστή μητέρα σου χάνει εσένα, Ίριδά μου.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι εκείνο το διάστημα, σύμφωνα με όσα έχει ισχυριστεί η μητέρα των τριών παιδιών, είχαν χωρίσει με τον σύζυγό της.

Όσον αφορά αυτή την τέταρτη εγκυμοσύνη της νεαρής γυναίκας, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος επεσήμανε στην εκπομπή ότι αποτελεί ερωτηματικό για τους γιατρούς το πώς η κύηση αυτή διεκόπη με χάπια, ενώ η Ρούλα ήταν σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη, καθώς φέρεται να ήταν 2,5 μηνών.

Πάτρα: Στο «κάδρο» η αδελφή της μητέρας - Αναμένονται συλλήψεις

«Δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς έξω» - Σοκάρει η αποκάλυψη γυναίκας που φρόντιζε την Τζωρτζίνα

Την ίδια ώρα, σοκάρει η μαρτυρία μιας γυναίκας που φέρεται να φρόντιζε για την αποκατάσταση της 9χρονης Τζωρτζίνας, όταν έμεινε τετραπληγική λόγω της εγκεφαλοπάθειας.

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα είχε καταπιεί γόπες και είχε πάει στην εντατική

Η γυναίκα που φρόντιζε το παιδί περιέγραψε τη σχέση που είχε με τη Ρούλα και αποκάλυψε ένα σκηνικό που διαδραματίστηκε μεταξύ τους, όταν η φροντιστής είχε πει στη μητέρα ότι δεν μπορούσε να προσέχει το παιδί, καθώς δεν είχε τις κατάλληλες γνώσεις που απαιτούνταν: «Εγώ με τη μητέρα της δεν είχα καλή επικοινωνία. Έτυχε μία ημέρα να λείπει η νοσηλεύτρια για δύο ημέρες και της εξήγησα ότι εγώ σαν υπεύθυνη δεν μπορούσα το παιδί να το δεχτώ για δύο ημέρες, διότι η Τζωρτζίνα σιτιζόταν από γαστροστομία κι εγώ δεν ήξερα. Δηλαδή δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω το παιδί».

«Όταν της το είπα έγινε πολύ μεγάλη φασαρία, ότι δεν γίνεται και ότι οφείλω να πάρω το παιδί, κι εάν θα έλειπε ένα μήνα η νοσηλεύτρια. Της λέω “εάν θα έλειπε ένα μήνα θα όφειλα σαν κέντρο να βρω μία λύση, αλλά σας μιλάω για δύο ημέρες”. “Όχι”, μου λέει, “θα το πάρεις, είσαι υποχρεωμένη”. “Μα κυρία Ρούλα δεν μπορώ να δώσω ούτε νερό στο παιδί σας”. Γυρνάει και μου λέει: “δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς έξω», πρόσθεσε η γυναίκα.

Πάτρα: Τι είπε για τις μελανιές της Τζωρτζίνας

Η γυναίκα αναφέρθηκε και στις μελανιές που είχε η 9χρονη στα χεράκια της: «Ένα Σάββατο έλαβε ο κύριος… μία φωτό στο Viber με μελανιές στα χέρια του παιδιού και μου το προώθησε αμέσως, με τη σύσταση της μητέρας, γραπτή σύσταση, να προσέχουμε πιο πολύ πώς πιάνουμε το παιδί, γιατί μελανιάζει πιο εύκολα. Του εξήγησα πως είναι αδύνατον να έχει συμβεί στα χέρια μας, ούτε από τη νοσηλεύτρια, ούτε από εμένα. Την Τζωρτζίνα την είχαμε παραπάνω από μπιμπελό. Η αλήθεια είναι πήγα τη Δευτέρα, το παιδί ήρθε κανονικότατα και εκεί διαπίστωσα ότι οι μελανιές προέρχονταν από μία βίδα», είπε.

Πάτρα: Η φωτογραφία - ντοκουμέντο από τις μελανιές της μικρής Τζωρτζίνας

«Λόγω της υπερτονίας της κλείδωνε απίστευτα στα χέρι της. Διαπίστωσα πως προερχόταν από μία συγκεκριμένη βίδα στο καρότσι, γι’ αυτό τα σημάδια δεν ήταν της ίδιας ημέρας. Αφού το διαπίστωσα αυτό ζήτησα να μιλήσω και με τους δύο γονείς, όχι μόνο με την κυρία Ρούλα. Στην αρχή μου είπε ότι δεν ήταν εύκολα να μιλήσω και με τον κύριο Μάνο, γιατί έκανε μεταφορές και γύρναγε στις 10 το βράδυ. Περίμενα έναν γονιό να έρθει, να κατεδαφίσει το ΚΔΑΠ βλέποντας το παιδί του με αυτές τις μελανιές. Η αντίδραση ήταν πολύ ήπια σε σημείο παραίνεσης. Εξήγησα ότι θα περιμένω γιατί θέλω να μιλήσω και στους δύο, δεν δέχομαι να μιλήσω στον ένα γονιό. Εγώ δεν γνώριζα εάν ήταν μαζί ή όχι το ζευγάρι, δεν με αφορούνε», πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top