Δολοφονία Άλκη: Ποιον «φωτογραφίζουν» ως τον δολοφόνο με το δρεπάνι

Ο 20χρονος Αλβανός αναζητείται και είναι άγνωστο αν πέρασε τα σύνορα

Οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους για το ποιος, εν τέλει, είναι ο δολοφόνος του Άλκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Βάιος Σύρρος στο μεσημεριανό δελτiο ειδήσεων του Star, φαίνεται ότι πρωταγωνιστικό ρόλο στη στυγερή δολοφονία έπαιξε ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί και αναζητείται από την αστυνομία. 

«Τα παιδιά αυτά μεγάλωσαν χωρίς αγάπη» - Συγκλονίζουν οι γονείς του Άλκη

Αυτό τουλάχιστον φέρεται να του «χρεώνουν» οι συγκατηγορούμενοι του, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλοι τον δείχνουν με το δάκτυλο, ως τον άνθρωπο που κρατούσε το δρεπάνι και έκοψε τη μηριαία αρτηρία του 19χρονου Άλκη. 

Πρόκειται για τον νεαρό, ο οποίος λέγεται ότι κατάφερε να περάσει ανενόχλητος τα σύνορα με την Αλβανία, από την Κρυσταλοπηγή, όταν ακόμη δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και πήγε στο χωριό του κοντά στην Κορυτσά. 

Ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής που «φωτογραφίζουν» οι συλληφθέντες ως δολοφόνο του Άλκη 

Ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής που «φωτογραφίζουν» οι συλληφθέντες ως δολοφόνο του Άλκη 

Σύμφωνα με πληροφορίες, Αλβανοί αστυνομικοί τον αναζήτησαν από την πρώτη στιγμή, αλλά δεν τον βρήκαν στο πατρικό του σπίτι και υπήρξε η υποψία ότι μετακινήθηκε προς τα Τίρανα. 

Δολοφονία Άλκη: Πρώην ποδοσφαιριστής ένας από τους συλληφθέντες

Σήμερα όμως, η υπόθεση περιπλέκεται αρκετά, καθώς πληροφορίες από πηγές της Αλβανικής αστυνομίας που εξασφάλισε η δημοσιογράφος του Star Μαίρη Τζώρα, ενδέχεται ο 20χρονος να μην πέρασε τελικά ποτέ τα σύνορα προς την Αλβανία και να κρύβεται στην Ελλάδα. 

Σε κάθε περίπτωση, η ελληνική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top