Αράχωβα: Αρνητές του κορωνοϊού ίδρυσαν ... «υπουργείο θεραπείας»

Κάνουν rapid test σε μορφή spray και πουλάνε βότανα για ... πέτρες!

Το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα και της Κατερίνας Ρίστα για το ... «υπουργείο θεραπείας» στην Αράχωβα/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (6/12/21)

Κάθε λογική ξεπερνά η κίνηση ομάδας αρνητών, που άνοιξαν «υπουργείο θεραπείας»  στην Αράχωβα, στο οποίο πληρώνεις με ...πέτρες και κάνεις υποτιθέμενο rapid test σε μορφή....σπρέι. Η επιχείρηση που δεν πληρώνει φόρους δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τις αρχές. 

Ο ρεπόρτερ του Star Βαγγελής Γκούμας επισκέφθηκε τον χώρο. Τον υποδέχθηκε η αυτοαποοκαλούμενη υπουργός, η οποία μάλιστα του έκανε και το απαραίτητο «έλεγχο» για τον κορωνοϊό με... σπρέι!

Ισπανία: 68 γιατροί και νοσηλευτές ΜΕΘ θετικοί στον κορωνοϊό μετά από πάρτι

«Αυτό είναι το αντίδοτο για τα συμπτώματα που ισχυρίζονται ότι είναι ο κορωνοϊός: βουλωμένη μύτη, βήχας, κρυάδες, πονοκέφαλοι» λέει η «υπουργός» και ψεκάζει τον ρεπόρτερ. 

«Είναι το αντίδοτο anticovid, είναι δοκιμασμένο σε 10.000 ανθρώπους, σε προστατεύει από τον covid, γιατί ο ιός είναι στο μυαλό» δηλώνει ο «υπουργός αποκατάστασης» για ο σπρέι που κανείς δεν ξέρει τι περιέχει στην πραγματικότητα. 

Θεσσαλονίκη: Βαριά ασθενής με κορωνοϊό εξαφανίστηκε για να μη διασωληνωθεί

Τόσο εκείνος όσο και η κυρία με την λευκή μπλούζα δεν πιστεύουν στον ιό και δεν βρίσκουν κανένα λόγο γιατί ο δημοσιογράφος να φοράει μάσκα. Μάλιστα, στη σελίδα τους δίνουν και το σχετικό έγγραφο, το οποίο έχει και QR code!

«Αυτή η επιστολή βεβαιώνει ότι ο κομιστής έχει μια κατάσταση που τον εμποδίζει να φοράει μάσκα προσώπου. H μη αποκάλυψη και η εμπιστευτικότητα, μας αποκλείει από το να δηλώσουμε την κατάσταση του κομιστή αλλά μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι εξαιρείται εξαιτίας αυτής» δηλώνει ο … «υπουργός». 

Κορωνοϊός: Νέες διώξεις για fake news σε αρνητές

Το «Υπουργείο» λειτουργεί και ως  επιχείρηση, καθώς υπάρχει πινακίδα που γράφει ότι μπορείς να πάρεις προϊόντα αρκεί να τα ανταλλάξεις με βότσαλα. Για παράδειγμα, το μέλι κοστίζει 8 ευρώ δηλαδή … 6 πέτρες. 

Θεσσαλονίκη: Αρνητές μπούκαραν σε διαγνωστικό κέντρο ως «αστυνομικοί»

Η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να βάλει ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση, με τον Δήμαρχο Αράχωβας να λέει στο Star ότι «δεν τους παίρνει κανείς στα σοβαρά» και πώς θα γίνει έρευνα από την αστυνομία, τον δήμο και την εφορία. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top