Θεσσαλονίκη: Αρνητές μπούκαραν σε διαγνωστικό κέντρο ως «αστυνομικοί»

Δηλώνουν «σώμα θεματοφυλακής» και παρενοχλούν τους πολίτες

Αρνητές στην Θεσσαλονίκη με το προσωνύμιο «συνταγματική αστυνομία» μπήκαν σε διαγνωστικό κέντρο για να μπλοκάρουν τη διενέργεια των rapid test. 

Κορωνοϊός: Εισαγγελική έρευνα για τις εφόδους αρνητών σε νοσοκομεία

Μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, τρεις άνδρες και μια γυναίκα μπήκαν χθες σε ιδιωτικό κέντρο που κάνει rapid test στην περιοχή της Τούμπας. Δήλωσαν ότι είναι αστυνομικοί του συντάγματος  και έδειξαν τις υποτιθέμενες ταυτότητες τους.

Οργανωμένες βιοτεχνίες φαίνεται πως ράβουν στολές και κεντούν σήματα για τους αρνητές που παριστάνουν την συνταγματική αστυνομία. Στο σήμα έγραφε σώμα «θεματοφυλακής» όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβασαν περήφανοι οι ίδιοι στις ομάδες που έχουν στο facebook. 

Αρνητές: Πιθανή αφαίρεση γονικής μέριμνας για παιδιά που δεν πάνε σχολείο

Ο υπεύθυνος τους έβγαλε έξω και οι θεματοφύλακες αρχίσαν να παρενοχλούν τους πολίτες που ήθελαν να κάνουν rapid test για να πάνε στη δουλειά τους. 

Οι τέσσερις oδηγήθηκαν στο αυτόφωρο αμετανόητοι με τις κατηγορίες:  αντιποίηση αρχής, εξύβριση και παράβαση τήρησης υγειονομικών μέτρων. Ωστόσο, αρνούμενοι να φορέσουν μάσκα κατά την μεταγωγή τους στο δικαστήριο δέχθηκαν και ένα επιπλέον πρόστιμο 300 ευρώ. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top