Νικολούλη στον πιλότο: «Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου;»

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά την εισαγγελική πρόταση κόλαφος

Στη στυγερή δολοφονία της Κάρολαϊν από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της, την Παρασκευή το βράδυ.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά την εισαγγελική πρόταση κόλαφος για τον συζυγοκτόνο και τα όσα δηλώνει ο ίδιος μέσα από τις φυλακές σχετικά με τα σενάρια τα οποία τον ήθελαν να έχει εξωσυζυγική σχέση, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον πιλότο.

Γλυκά Νερά: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας κατά του πιλότου

«Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε συχνά δηλώσεις του 32χρονου πιλότου με απόδοση λόγου οι οποίες αναφέρονται και στα όσα αποκάλυψε το Φως στο Τούνελ για τη γυναίκα που διατηρούσε σχέσεις, με τα χειρόγραφα μηνύματα. Αυτό που δηλώνει είναι ότι ''ουδέποτε είχα παράλληλη σχέση, δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη γυναίκα και γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον δικηγόρο μου να βρει τα στοιχεία της καθώς δεν γνωρίζω ποια είναι'', αυτό λέει τώρα», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Δημήτρης Φρέσκος.

H απάντηση της Αγγελικής Νικολούλη στον πιλότο

«Λέει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα που μίλησε στην πρώτη εκπομπή; Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι. Να του θυμίσω μάλλον. Να του φρεσκάρω λίγο τη μνήμη ποια είναι, αν μας ακούει, δεν ξέρω αν μπορεί να ακούσει εκεί που είναι… Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου για το ποια είναι, αν την ξέχασες. Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες μέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου. Είναι αυτή που δήλωνε σε φίλους ότι είσαι πολύ τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ» είπε απευθυνόμενη στον πιλότο η Αγγελική Νικολούλη.

Γλυκά Νερά: «Δεν είχα παράλληλη σχέση», λέει ο πιλότος

«Γιατί λέγαμε να βρεθούμε και στις φυλακές για να μου μιλήσεις. Και όλο κλείναμε ραντεβού, κι όλο ερχόμουν εγώ, κι όλο το μετάνιωνες γιατί δε θες να εκτεθείς σε κάμερα κι έτσι προτιμάς αυτές τις δηλώσεις μεταφοράς λόγου. Εγώ εδώ είμαι, έχεις δηλώσει το ενδιαφέρον σου ότι θες να τα πούμε. Όποτε θες, να μπω στις φυλακές και να βρεθούμε τετ α τετ. Αλλά μην μου λες τώρα ότι δεν ξέρεις ποια είναι η γυναίκα και θα βάλεις τον δικηγόρο να την βρει. Τώρα μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top