Γλυκά Νερά: «Δεν είχα παράλληλη σχέση», λέει ο πιλότος

Διαψεύδει τη γυναίκα που υποστηρίζει ότι είχε εμμονή μαζί της

Μέσα από τις φυλακές, ο 33χρονος πιλότος που σκότωσε την Καρολάιν τα Γλυκά Νερά δίνει τη δική του απάντηση στα όσα αποκαλύφθηκαν για την παράλληλη σχέση που φέρεται να διατηρούσε με μυστηριώδη γυναίκα, την οποία δεν ξεπέρασε ποτέ. 

Μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, ο Μπάμπης διαψεύδει ότι είχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα. 

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είχε παράλληλη σχέση

«Δεν ήταν σε παράλληλη σχέση ο εντολέας μου με κάποια άλλη γυναίκα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη δικογραφία. Δεν ξέρουμε ποιο άτομο είναι που έκανε αυτή τη μαρτυρία. Είναι ψευδές ότι τη διεκδικούσε ενώ είχαν χωρίσει και ήταν με την Καρολάιν. Η συγκεκριμένη μάρτυρας θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πάει στην ανακριτική αρχή, αλλά δεν πήγε», είπε ο δικηγόρος του στην εκπομπή «Χαμογέλα ξανά».

Καρολάιν Μπάμπης

Ο Μπάμπης αρνείται ότι διατηρούσε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα

Όπως είπε, επικοινώνησε με τον πελάτη του, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» χθες το βράδυ. 

Γλυκά Νερά: Η αποκάλυψη της Νικολούλη για το άλλο πρόσωπο του πιλότου

«Επικοινώνησα με τον εντολέα μου πριν βγω στην εκπομπή της και με διαβεβαίωσε για όσα σας λέω. Διαψεύδει οποιαδήποτε επικοινωνία κατά τη διάρκεια του γάμου του και ότι υπήρχε θέμα εμμονής με άλλη γυναίκα. Δεν αμφισβητώ τα όσα λέει η κυρία, ας πάει να καταθέσει. Δεν μπορούμε να αξιολογούμε ανώνυμες καταθέσεις. Η δικογραφία ήταν 4-5 μήνες ανοιχτή για την οποιαδήποτε κατάθεση. Αφού έκλεισε, εμφανίστηκαν αυτές οι μαρτυρίες», πρόσθεσε.

Γλυκά Νερά: «Μου έστελνε ραβασάκια, ήθελε να με χωρίσει από τον άνδρα μου»

Χθες στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε η γυναίκα, με την οποία φέρεται να διατηρούσε παράλληλη σχέση ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν. 

Γλυκά νερά

Ωστόσο η γυναίκα υποστηρίζει ότι έχει τα ραβασάκια που της έστελνε, με τα οποία την πίεζε να συναντηθούν

Η γυναίκα παραδέχθηκε ότι είχαν σχέση μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016 και ότι ο 33χρονος την πολιορκούσε έως και δύο εβδομάδες πριν από τη δολοφονία της συζύγου του, στέλνοντας της σημειώματα.

Όσα ισχυρίστηκε η γυναίκα, η οποία υποστηρίζει ότι είχε σχέση με τον πιλότο

Γλυκά Νερά: Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του πιλότου στο 100

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επιμονή του», είπε 

Έκανε λόγο μάλιστα για έναν εμμονικό άνδρα, ο οποίος έκανε τα πάντα για να τη χωρίσει από τον σύζυγό της. 

«Από διάφορα σημειώματα φαίνεται ότι προσπαθούσε να με δει. Τα έχω κρατήσει όλα αυτά τα χειρόγραφα σημειώματα, αλλά και σελίδες που έχει γράψει στον υπολογιστή. Κάποιος έστελνε SMS στον σύζυγό μου γι’ αυτή τη σχέση. Είμαι σίγουρη ότι τα έστελνε ο Μπάμπης στην προσπάθειά του να με κάνει να χωρίσω», συνέχισε.

Γλυκά Νερά: Βίντεο ένα μήνα πριν το έγκλημα - «Αγάπη μου», έλεγε η Καρολάιν

Το τελευταίο εξάμηνο είχε αρχίσει να την ενοχλεί ξανά επίμονα, ζητώντας να τη συναντήσει. Το τελευταίο σημείωμα της το έστειλε δύο εβδομάδες πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν, ενώ όπως είπε, γνώριζε πως η κοπέλα είχε μάθει για τη σχέση τους. 

Γλυκά Νερά: «Είχε παράλληλη σχέση»

Ότι ο πιλότος είχε παράλληλη σχέση ισχυρίστηκε κι ένας φίλος του, επικαλούμενος λεγόμενα του ίδιου του Μπάμπη. 

«Ξέρουμε ότι είχε μια σχέση με άλλη γυναίκα. Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι “κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος”. Πρέπει να είχε παράλληλη σχέση με την Καρολάιν και με την άλλη πριν το γάμο», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top