Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είχε παράλληλη σχέση

Αποκαλύψεις από τη γυναίκα με την οποία φέρεται να είχε εμμονή

Συνταρακτικές αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον 33χρονο πιλότο, ο οποίος δολοφόνησε την Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Η αποκάλυψη της Νικολούλη για το άλλο πρόσωπο του πιλότου

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» είχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα, με την οποία φαίνεται να είχε εμμονή. 

καρολάιν μπάμπης

Φίλος του πιλότου αποκάλυψε ότι διατηρούσε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα

Φίλος του Μπάμπη μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε πως η γυναίκα αυτή τον είχε σημαδέψει και δεν κατάφερε ποτέ να την ξεπεράσει.

Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του πιλότου για τη βάφτιση της μικρής Λυδίας

«Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι “κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος”. Πρέπει να είχε παράλληλη σχέση με την Καρολάιν και με την άλλη», είπε.

Καρολάιν γάμος

Ο γάμος του με την Καρολάιν έγινε ξαφνικά και βιαστικά, χωρίς να το γνωρίζει κανείς

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο γάμος του με την Καρολάιν ήταν ξαφνικός, αρκετά βιαστικός και τους αιφνιδίασε όλους. 

Γλυκά Νερά: Βαφτίστηκε η μικρή Λυδία στην Αλόννησο

«Με την Κάρολαϊν έγιναν όλα ξαφνικά, σαν να βιαζόταν. Μας έπιασε όλους εξαπίνης. Την παντρεύτηκε στην Πορτογαλία. Δεν ήξερε κανένας τίποτα. Σκέφτομαι μήπως δεν ήθελε να δώσει μεγάλη έκταση λόγω της άλλης γυναίκας και τα έκανε όλα κρυφά, για να μην την προκαλέσει. Η άλλη ξαφνιάστηκε γιατί το έμαθε από τα social media», τόνισε.

Καρολάιν πιλότος

Η γυναίκα με την οποία είχε σχέση, υποστήριξε ότι είχε εμμονή μαζί της

Μιλώντας για τον 33χρονο, τον χαρακτήρισε επιπόλαιο και ανώριμο, αλλά, όπως είπε, κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσει στο σημείο να στραγγαλίσει τη γυναίκα του και να σκηνοθετήσει όλο αυτό το σκηνικό για να αποπροσανατολίσει τους πάντες. 

Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η κάμερα και ο τραπεζικός λογαριασμός του πιλότου

«Αν μου ζητήσετε να το δω εντελώς ψυχρά, πιστεύω ότι βρέθηκαν μαζί δύο ανώριμοι άνθρωποι, μ’ ένα παιδί, που δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις περιστάσεις κι έγινε ό,τι έγινε», είπε για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. 

Γλυκά Νερά: «Είμαι εμμονή μαζί μου, ήθελε να με χωρίσει από τον άντρα μου»

Στην εκπομπή μίλησε και η γυναίκα με την οποία ο πιλότος είχε σχέση, η οποία υποστήριξε πως είχε εμμονή μαζί της. 

Γλυκά Νερά: Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του πιλότου στο 100

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επίμονή του», είπε η γυναίκα, η οποία μετά τα γεγονότα έχει μετακομίσει σε άλλη πόλη. 

Όπως είπε, ο 33χρονος της έστελνε ραβασάκια, με τα οποία της ζητούσε επίμονα να βρεθούν και να μιλήσουν, ενώ, όπως είπε, έστελνε sms και φωτογραφίες στον σύζυγό της για να τον κάνει να ζητήσει διαζύγιο. 

Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει. Δε θέλω διαμάχη για τη Λυδία», λέει ο πιλότος

«Από διάφορα σημειώματα φαίνεται ότι προσπαθούσε να με δει. Τα έχω κρατήσει όλα αυτά τα χειρόγραφα σημειώματα, αλλά και σελίδες που έχει γράψει στον υπολογιστή. Κάποιος έστελνε SMS στον σύζυγό μου γι’ αυτή τη σχέση. Είμαι σίγουρη ότι τα έστελνε ο Μπάμπης στην προσπάθειά του να με κάνει να χωρίσω», είπε.

Καρολάιν

Η Καρολάιν έμαθε για την παράλληλη σχέση του συζύγου της λίγο πριν δολοφονηθεί

Εντύπωση προκαλεί και η αποκάλυψη που έκανε, ότι δέκα μέρες πριν από τη δολοφονία, ο 33χρονος τη βομβάρδιζε και πάλι με σημειώματα, ζητώντας της απεγνωσμένα να βρεθούνε. 

Γλυκά Νερά: Βίντεο ένα μήνα πριν το έγκλημα - «Αγάπη μου», έλεγε η Καρολάιν

«Το τελευταίο εξάμηνο είχε αρχίσει πάλι τα σημειώματα. Είχε μια εμμονή που με φόβιζε και προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση για να μη θυμώσει. Το τελευταίο σημείωμα το είχε στείλει δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του και ζητούσε να με συναντήσει. Ξέρω πως η Καρολάιν τα είχε μάθει όλα αυτά από παλιά. Μου το είχε πει ο ίδιος ο Μπάμπης», είπε και συνέχισε:

«Όταν έστησε πριν από χρόνια το σκηνικό για να με κάνει να χωρίσω, κατάλαβα ότι δεν πάει καλά και δεν έχει όρια. Αυτό κατάλαβα τότε, αλλά να φτάσει να κάνει φόνο;», αναρωτήθηκε σοκαρισμένη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top