Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει. Δε θέλω διαμάχη για τη Λυδία», λέει ο πιλότος

Μόνιμα στην Αλόννησο οι γονείς του καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνου

Όπως όλα δείχνουν, με τη μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία. Οι γονείς του πιλότου, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κάνουν πίσω στο θέμα της συνεπιμέλειας.

Γλυκά Νερά: Αποσύρει το αίτημα για συνεπιμέλεια η οικογένεια του πιλότου

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τους τελευταίους μήνες οι γονείς του καθ' ομολογία δολοφόνου εγκατέλειψαν την Αθήνα και έχουν μετατρέψει το εξοχικό τους στην Αλόννησο σε μόνιμη κατοικία για να βρίσκονται κοντά στην εγγονή τους.

Υπόθεση Κάρολαιν: «Καταπέλτης» η εισαγγελέας

Οι σχέσεις των δύο οικογενειών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του Star Αλέξανδρου Γύγου, είναι αρμονικές. Σκοπός τους είναι η ανατροφή της μικρής Λυδίας σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, χωρίς έχθρες και διαμάχες. Αυτό ήταν και το κλίμα των δικηγόρων των δύο πλευρών σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει. Δε θέλω δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας»

Η αγάπη των παππούδων και γιαγιάδων για τη μικρή Λυδία είναι αυτό που πλέον ενώνει τις δύο οικογένειες. Για χάρη της μικρούλας, οι γονείς του πιλότου φέρεται να αποσύρονται από το θέμα της συνεπιμέλειας.

Ο συζυγοκτόνος μίλησε μέσω του συνηγόρου του στο Live News του Mega και ισχυρίστηκε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του και ότι δεν θέλει να υπάρξει δικαστική διαμάχη για το παιδί του:

Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Δε θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου και η σωστή διαπαιδαγώγησή του.

Γλυκά Νερά Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Σε αναμονή νέων στοιχείων για τη δολοφονία της Καρολάιν

Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα της άρσης των τραπεζικών λογαριασμών του πιλότου και της Καρολάιν, των τηλεφωνικών επικοινωνιών, αλλά και την απάντηση από την κατασκευάστρια εταιρία για το πότε βγήκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα στο σαλόνι του ζευγαριού.

Επίσης, οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά και τα βίντεο ντοκουμέντα που έφερε πρώτο στο φως της δημοσιότητας το Star από το κινητό του πιλότου. Ήταν από τις ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού λίγο διάστημα πριν δολοφονηθεί η Καρολαιν, αλλά και από τις προετοιμασίες του πριν από την πτήση. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top