Γλυκά Νερά: Βίντεο ένα μήνα πριν το έγκλημα - «Αγάπη μου», έλεγε η Καρολάιν

Αποκάλυψη Star: Αυτά είναι τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του πιλότου

Τα βίντεο που είχε στο κινητό του ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Τα βίντεο που είχε στο κινητό του ο δολοφόνος της Καρολάιν και δείχνουν τις όμορφες στιγμές του ζευγαριού πριν την τραγωδία παρουσίασε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Γλυκά Νερά: Αυτά είναι τα βίντεο που είχε στο κινητό του ο πιλότος

Το πρώτο βίντεο είναι τραβηγμένο στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Όταν τραβήχτηκε ήταν βράδυ, έναν μήνα πριν την συζυγοκτονία. Ο 33χρονος πιλότος βιντεοσκοπούσε την Καρολάιν ενώ έπαιζαν χαρτιά.

Υπόθεση Κάρολαιν: «Καταπέλτης» η εισαγγελέας

Γλυκά Νερά

Στιγμιότυπο από το βίντεο που βρέθηκε στο κινητό του πιλότου και δείχνει τη χαμογελαστή Καρολάιν - Φωτογραφία από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Το κορίτσι τότε χαμογελούσε και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα δολοφονηθεί από τα χέρια του άνδρα της και πατέρα του παιδιού της. Μάλιστα, ακούγεται να λέει τη λέξη «Αγάπη μου», στον άνθρωπο που μέρες αργότερα της αφαίρεσε τη ζωή.

Καρολάιν

Στο βίντεο ακούγεται η Καρολάιν να αποκαλεί «Αγάπη μου» τον άνθρωπο που έναν μήνα μετά της αφαίρεσε τη ζωή - Φωτογραφία από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ο πιλότος στον χώρο εργασίας του σε γραφείο. 

Γλυκά Νερά πιλότος

Το τρίτο βίντεο το έχει τραβήξει ο 33χρονος καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος κατά τη διάρκεια πτήσης πάνω από την Αττική. Ακούγεται να μιλάει με έναν άνδρα που βρίσκεται μαζί του στο ελικόπτερο.

Γλυκά Νερά - βίντεο πιλότου

Σημειώνεται ότι στο κινητό του πιλότου εντοπίστηκαν πάνω από 40 βίντεο. Ωστόσο, αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο συζυγοκτόνος είχε στο κινητό του περισσότερα βίντεο με τον ίδιο να πιλοτάρει ελικόπτερο, παρά με τη γυναίκα και το παιδί του.

Τα οπτικά ντοκουμέντα εξετάζονται πολύ προσεκτικά από τις αρχές και θα εξεταστούν μαζί με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top