Υπόθεση Κάρολαιν: «Καταπέλτης» η εισαγγελέας

«Θύμα ενδοοικογενειακής βίας και η κόρη της Κάρολαιν»

Μια ακόμη πράξη στο δράμα της μεζονέτας των Γλυκών Νερών θα παιχτεί την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς θα ληφθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την οριστική επιμέλεια της κορούλας της Καρολάιν. H εισαγγελέας είναι καταπέλτης εναντίον του συζυγοκτόνου.

Με μια φράση που αναδεικνύει τις πραγματικές ...τρομακτικές διαστάσεις του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, η Εισαγγελέας κρίνει τον δράστη, πλήρως ακατάλληλο για να του ανατεθεί η γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας.

Μεταχειριζόμενος ακόμη και το ανήλικο τέκνο του, το οποίο τοποθετήθηκε πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρα του, μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας, ως μέρος της σκηνοθεσίας τόπου θανατηφόρας ληστείας, κατέστησε κι αυτό, θύμα εγκλήματος ενδοοικογενειακής βίας.

Η εισαγγελέας στην γραπτή αίτησή της, την οποία δημοσιεύει η RealNews, χαρακτηρίζει τον πιλότο ως άνθρωπο ανάλγητο, ψύχραιμο και απαθή.

Η συγκρότηση του χαρακτήρα του, η οποία υποδηλώνει άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών και η προαναφερθείσα εγκληματική συμπεριφορά του, δύναται, οπωσδήποτε, να επηρεάσουν την ψυχική και ηθική διάπλαση του τέκνου του.

Η απόφαση του δικαστηρίου της 7ης Οκτωβρίου θεωρείται τυπική διαδικασία. Ήδη οι γονείς του κατηγορούμενου, έχουν γνωστοποιήσει πως δε θα διεκδικήσουν την επιμέλεια του παιδιού, το οποίο ζει με τους γονείς της Καρολάιν στην Αλόννησο.


Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top