Γλυκά Νερά: Αποσύρει το αίτημα για συνεπιμέλεια η οικογένεια του πιλότου

Ψυχρή η σχέση με τον δράστη. Δεν έχουν πάει να τον δουν στη φυλακή

Την απόφαση να αποσύρουν το αίτημα για τη συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας γνωστοποίησαν χθες οι γονείς του πιλότου που δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Το απειλητικό τηλεφώνημα στην «ψυχολόγο» της Καρολάιν

Μέχρι στιγμής την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού έχουν οι γονείς της Καρολάιν, που μεγαλώνουν τη μικρούλα στην Αλόννησο. Με βάση τη δικαστική απόφαση, οι γονείς του 33χρονου μπορούν να βλέπουν την εγγονή τους πέντε μέρες τον μήνα. 

Γλυκά Νερά έγκλημα

Η οικογένεια του πιλότου δε θα διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» οι σχέσεις των δύο οικογενειών είναι πάρα πολύ καλές. Κύριο μέλημα τους είναι να μεγαλώσει ήρεμα και ισορροπημένα η μικρή Λυδία και θα κάνουν τα πάντα για να το διασφαλίσουν. 

Γλυκά Νερά: Στην Κίνα θα σταλεί η κάμερα ασφαλείας - Αναμένονται απαντήσεις

Μάλιστα η μητέρα της Καρολάιν έχει κάνει σαφές προς την οικογένεια του δράστη πως παρά τα όσα ορίζει η δικαστική απόφαση, μπορούν να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν. 

Καρολάιν

Η Καρολάιν με τη μικρή Λυδία

Έτσι, ενόψει της δίκης για την οριστική επιμέλεια της μικρής στις 7 Οκτωβρίου η οικογένεια του 33χρονου γνωστοποίησε ότι δεν σκοπεύουν να αντιδικήσουν με τους γονείς της Καρολάιν. 

Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο αδερφός του πιλότου - «Δεν έχω σχέση με το έγκλημα»

Για να βλέπουν μάλιστα πιο συχνά τη Λυδία, έχουν μετακομίσει και οι ίδιοι στην Αλόννησο και φαίνεται πως οι σχέσεις των δύο οικογενειών, παρά τις δυσκολίες, είναι αρμονικές. 

Η Καρολάιν με τον Μπάμπη

Η Καρολάιν με τον σύζυγό της και το μωρό τους

Κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής. και για τη σχέση τους με τον πιλότο. 

Γλυκά Νερά: «Άκουγα τσακωμούς» - Η κατάθεση της γειτόνισσας της Καρολάιν

Όπως αναφέρθηκε οι γονείς και ο αδελφός του δεν τον έχουν επισκεφθεί τόσο καιρό στη φυλακή και η μοναδική επικοινωνία που υπάρχει είναι με πρωτοβουλία του ίδιου, ο οποίος τηλεφωνεί για να ενημερωθεί για την κόρη του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top