Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο αδερφός του πιλότου - «Δεν έχω σχέση με το έγκλημα»

«Στεκόμασταν στο πλευρό του αδερφού μου μέχρι τη στιγμή που ομολόγησε»

Η μητέρα του πιλότου «σπάει» τη σιωπή της για πρώτη φορά. Τι είπε αποκλειστικά στο Star και τον Αλέξανδρο Γύγο - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (15/9)

Ο αδελφός του 34χρονου πιλότου μίλησε για πρώτη φορά για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, βάζοντας τέλος στις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να εμπλέκεται στο έγκλημα. 

Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες από τη δήθεν ληστεία που έστησε ο συζυγοκτόνος

Όπως είπε, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News, δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή του στο έγκλημα και δεν έχει κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ ούτε από άλλη αρχή για κατάθεση.

Γλυκά Νερά: Η μητέρα του συζυγοκτόνου «σπάει» τη σιωπή της

«Επειδή γίνεται αναφορά από Μέσα στο πρόσωπό μου, ζήτησα και έλαβα έγγραφο από τη ΓΑΔΑ που αναφέρει, με επίσημες υπογραφές ότι δεν έχω κληθεί ποτέ για κατάθεση. Έχω, λοιπόν, αυτό το έγγραφο στα χέρια μου, το οποίο δεν είναι απλά ο λόγος μου εναντίον στον λόγο κάποιου άλλου, αλλά επίσημο στοιχείο», πρόσθεσε.

Γλυκά Νερά: Τη σκότωσε δίπλα στη φωτογραφία του γάμου- Το Star στη μεζονέτα

Γλυκά Νερά πιλότος

Γλυκά Νερά: «Στεκόμασταν στο πλευρό του μέχρι τη στιγμή που ομολόγησε»

Ο αδερφός του συζυγοκτόνου ανέφερε ακόμα πως ο ίδιος και οι γονείς του ήταν στο πλευρό του πιλότου και τον στήριζαν μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι εκείνος ήταν που σκότωσε την Καρολάιν. 

Κανένας μας δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ δύσκολο για όλους. 

«Δεν έχω καμία συμμετοχή στο συγκεκριμένο έγκλημα. Το ότι ο αδελφός μου είναι ο δολοφόνος, το έμαθα όταν ήμουν στην Αλόννησο, την ημέρα που ο αδελφός μου πήγε με το ελικόπτερο και τον συνέλαβαν. Το έμαθα από τα δημοσιεύματα. Η θέση μου είναι δύσκολη… την Καρολάιν τη γνώριζα… Μόνο καταδικαστέο είναι όλο αυτό. Τι άλλο; Όλο αυτό το διάστημα, όσο είναι στη φυλακή, τον Μπάμπη δεν τον έχω επισκεφθεί. Δεν τον έχω δει καθόλου», είπε χαρακτηριστικά.

Γλυκά Νερά:«Η μάνα της Καρολάιν έσπασε το μήνυμα του πιλότου από το μνήμα»

Γλυκά Νερά

Τέλος, πρόσθεσε ότι θα ήθελε να μη γράφονται ανακρίβειες γύρω από το όνομά του, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα και αποκάλυψε πως έστειλε εξώδικο στο εν λόγω έντυπο.

«Εφημερίδα έγραψε κάποια πράγματα, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το ενδιαφέρον μου είναι, λοιπόν, στο να μη γράφεται τίποτα το οποίο αφορά εμένα, καθώς δεν έχω καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Έστειλα, λοιπόν, εξώδικο για να ανακαλέσει και πράγματι ανακάλεσε. Θέλω να τονιστεί η ανάκληση αυτή, γιατί δεν έχει πάρει την έκταση την οποία είχε πάρει η ψευδής είδηση», κατέληξε.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά: Καταθέτουν ξανά δύο μάρτυρες

Συμπληρωματικές καταθέσεις καλούνται να δώσουν δύο μάρτυρες για τη δολοφονία της Καρολάιν.. Σκοπός είναι να διερευνηθεί εάν υπήρχε συνεργός ή όχι στο έγκλημα.

Γλυκά Νερά: Καταθέτουν ξανά δύο μάρτυρες για τη δολοφονία της Καρολάιν

Μία από αυτούς είναι γειτόνισσα της Καρολάιν, που έμενε μεσοτοιχία με το ζευγάρι και με την οποία το θύμα είχε γευματίσει την παραμονή του εγκλήματος. Οι αρχές θέλουν να δουν μήπως γνώριζε κάτι άλλο για τη ζωή του ζευγαριού. 

Η γειτόνισσα έχει βρεθεί τρεις φορές ενώπιον των αρχών. Τελευταία φορά κατέθεσε στις 20 Ιουλίου και ανέφερε πως το ζευγάρι είχε αρκετούς καβγάδες


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top