Γλυκά Νερά:«Η μάνα της Καρολάιν έσπασε το μήνυμα του πιλότου από το μνήμα»

Τι αποκάλυψε ο άνθρωπος που έφτιαξε το μνήμα της άτυχης κοπέλας

Όσα είπε η μητέρα του πιλότου αποκλειστικά στο Star για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (15/9)

Τέσσερις μήνες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πώς αντέδρασε ο συζυγοκτόνος μετά τον θάνατο της γυναίκας του το διάστημα που ακόμα έπαιζε θέατρο στους γονείς της άτυχης κοπέλας.

Γλυκά Νερά: Η μητέρα του συζυγοκτόνου «σπάει» τη σιωπή της

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας όταν έμαθε ότι ο άνθρωπος που τους αγκάλιαζε μετά το μνημόσυνο του παιδιού τους ήταν ο δολοφόνος του, συγκλονίστηκαν. Μετά το πρώτο σοκ και αφού συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, αποφάσισαν να αφαιρέσουν τη λέξη «σύζυγος» από το μνήμα της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά

Ο άνθρωπος που κατασκεύασε το μνήμα της 20χρονης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αποκάλυψε ότι ο 33χρονος πιλότος δεν συμμετείχε καθόλου στην κατασκευή του μνημείου της γυναίκας του, αλλά όλα τα ανέλαβαν οι γονείς της κοπέλας και οι γονείς του. Περιέγραψε ακόμα την αντίδραση της μητέρας της Καρολάιν όταν έμαθε τη θλιβερή αλήθεια, αλλά και ότι οι γονείς του 33χρονου ήταν εκείνοι που πλήρωσαν το μνήμα της κοπέλας:

«Πήραμε κάποιες εντολές να αλλαχτεί η φωτογραφία από τον τάφο όπως και η επιγραφή της. Η κ. Σούζαν πήρε την επιγραφή από το μνήμα την πέταξε και την έσπασε. Μας δόθηκε μία εντολή από την ίδια να γράψουμε κάτι άλλο. “Στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη”, έχει αφαιρεθεί η λέξη σύζυγος. Ο πιλότος είχε δώσει τηλεφωνική εντολή να γράψουμε αυτά που είχαμε γράψει, τα οποία τα έσπασε η κ. Σούζαν.

Τη φωτογραφία την επέλεξαν οι γονείς του πιλότου. Οι γονείς του μας έκαναν την πληρωμή και ό,τι χρειάστηκε για τον τάφο της Καρολάιν. Ο ίδιος δεν είχε καμία συμμετοχή, δεν ήταν ποτέ σε κάποια διαπραγμάτευση για το πώς θα φτιαχτεί ο τάφος, παρά μόνο το στιχάκι ήταν δικιά του εντολή που σπάστηκε από τα χέρια της κ. Σούζαν. Σύμφωνα με τις επιθυμίες των δύο οικογενειών δημιουργήσαμε αυτόν τον τάφο και έπειτα έχουμε παραγγελίες από όλη την Ελλάδα ώστε να φτιάξουμε τάφο τύπου Καρολάιν», είπε.

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία αναμένονται από την άρση απορρήτου

Θέμα ωρών είναι να φτάσουν στα χέρια των δικαστικών αρχών που χειρίζονται την υπόθεση τα αποτελέσματα των ερευνών από τις κάμερες και τους τραπεζικούς λογαριασμούς και το τηλέφωνο του πιλότου.

Με την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα δεδομένα. Οι αρχές, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, εξέτασαν τις κλήσεις που έκανε αλλά και που δέχτηκε το επίμαχο χρονικό διάστημα αλλά και τις προηγούμενες ημέρες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top