Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν έσβησαν τη λέξη «σύζυγος» από το μνήμα

Στην Αλόννησο οι γονείς του συζυγοκτόνου για να δουν τη μικρή Λυδία

Να αφαιρέσουν το όνομα του πιλότου συζύγου από τον τάφο της Καρολάιν αποφάσισαν οι γονείς της - Πηγή/βίντεο: T Live/Alpha

Οι γονείς της άτυχης Καρολάιν που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά αποφάσισαν να σβήσουν το όνομά του από το μνήμα της κόρης τους. 

Γλυκά Νερά: Νέα μαρτυρία - «Άκουγα ένα επαναλαμβανόμενο ντουπ»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «T live» του Alpha, οι γονείς της κοπέλας μετά την ομολογία του πιλότου ότι αυτός ήταν που δολοφόνησε το παιδί τους, αποφάσισαν να αφαιρέσουν την ιδιότητα του «συζύγου» από το μνήμα της.

τάφος Καρολάιν

Γλυκά Νερά έγκλημα

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο, όπου ο 33χρονος πιλότος αφού φίλησε τη μητέρα της κοπέλας ακολούθησε τους αστυνομικούς για τη ΓΑΔΑ. Λίγες ώρες αργότερα, ο πιλότος ομολόγησε ότι εκείνος ήταν που σκότωσε την Καρολάιν και στη συνέχεια σκηνοθέτησε τη ληστεία.

Η ομολογία του συζυγοκτόνου συγκλόνισε την οικογένεια της Καρολάιν. Δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν ότι τα χέρια που τους αγκάλιαζε λίγες ώρες νωρίτερα ήταν εκείνα που έκοψαν το νήμα της ζωής του παιδιού τους.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Στην Αλόννησο οι γονείς του πιλότου για να δουν τη μικρή Λυδία

Στην Αλόννησο βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, οι γονείς του 33χρονου πιλότου. Μετά την εισαγγελική απόφαση, οι γονείς της Καρολάιν έχουν την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Οι γονείς του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου, έχουν το δικαίωμα να επισκέπτονται την εγγονή τους πέντε ημέρες τον μήνα στην Αλόννησο και να βλέπουν το παιδί 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι.

Γλυκά Νερά Λυδία

Υπενθυμίζεται ότι η τελική απόφαση για την επιμέλεια αναμένεται να δοθεί τον Σεπτέμβριο, όποτε και θα κριθεί οριστικά για το ποιος θα αναλάβει το μεγάλωμα του παιδιού.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top