Γλυκά Νερά: «Μίλησε» το κινητό και ο τραπεζικός λογαριασμός του πιλότου

Αναμένονται νέα στοιχεία για την SIM της κάμερας ασφαλείας

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star για τις εξελίξεις της υπόθεσης της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά (16/9/21)

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, την οποία έπνιξε ο 32χρονος σύζυγός της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Η μητέρα του συζυγοκτόνου «σπάει» τη σιωπή της

Τα θολά σημεία του εγκλήματος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα αρχίσουν να καθαρίζουν, καθώς μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα της αστυνομίας.

Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν έσβησαν τη λέξη «σύζυγος» από το μνήμα

Η Καρολάιν/ Intimenews

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, ολοκληρώθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και η αναζήτηση του κινητού τηλεφώνου του δολοφόνου. 

Παράλληλα, δόθηκαν τα στοιχεία από την άρση του τραπεζικού απορρήτου των λογαριασμών τόσο της Καρολάιν όσο και του καθ΄όμολογίαν συζυγοκτόνου. 

Γλυκά Νερά: Νέα μαρτυρία - «Άκουγα ένα επαναλαμβανόμενο ντουπ»

Ίσως το σημαντικότερο στοιχείο που πρόκειται να διαλευκάνει την υπόθεση είναι το πότε τελικά βγήκε η κάρτα SIM από την κάμερα ασφαλείας που ήταν μέσα στο σπίτι, καθώς αν αποδειχθεί ότι την αφαίρεσε ο δολοφόνος πριν το έγκλημα, τότε αυτόματα θα αποδειχθεί ότι η δολοφονία ήταν προμελετημένη.  

Η Καρολάιν στη φωτογράφηση του γάμου της / Intimenews

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Κοντά στον συνεργό του πιλότου η αστυνομία

Οι απαντήσεις θα παραδοθούν από ώρα σε ώρα στον ανακριτή και μετά θα αρχίσει νέος κύκλος καταθέσεων. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και συμπληρωματική απολογία του δράστη.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top