Έγκλημα Γλυκά Νερά: Κοντά στον συνεργό του πιλότου η αστυνομία

Προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη της δολοφονίας της Καρολάιν

Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά (8/7)

Ένα βήμα πριν από τη σύλληψη του συνεργού του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως βρίσκεται η αστυνομία. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα OnTime, υπάρχουν πληροφορίες πως μέσα στις επόμενες μέρες θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ένα πρόσωπο για το οποίο υπάρχουν στοιχεία ότι εμπλέκεται στη στυγερή δολοφονία της 20χρονης μητέρας που συγκλόνισε το πανελλήνιο. 

Γλυκά Νερά: Σύντομα τα αποτελέσματα από κάμερες και τραπεζικό απόρρητο

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το άτομο αυτό φέρεται να βοήθησε τον πιλότο να κρύψει από τις αρχές ότι εκείνος δολοφόνησε τη σύζυγό του και όχι οι υποτιθέμενοι ληστές. 

Το συγκεκριμένο άτομο, φέρεται να έχει στενές σχέσεις και με την οικογένεια της Καρολάιν και δεν εμπλέκεται στην εν ψυχρώ δολοφονίας της κοπέλας, αλλά στα όσα ακολούθησαν μετά, όταν ο 33χρονος προσπαθούσε να κρύψει τα ίχνη του.

Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος του πιλότου απαντά στο σενάριο για συνεργό

Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι πεπεισμένοι ότι ο δολοφόνος της 20χρονης είχε συνεργό, ο οποίος τον βοήθησε να «σβήσει» τα ίχνη που θα πρόδιδαν την ενοχή του. 

Γλυκά Νερά

Ο καθ'ομολογίαν συζυγοκτόνος με την άτυχη Καρολάιν

Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι το ίδιο πρόσωπο που εξαπέλυσε απειλές εναντίον της συμβούλου ψυχικής υγείας, που επισκεπτόταν η Καρολάιν, με σκοπό να την τρομοκρατήσει και να μην καταθέσει στις αρχές όσα της είχε εκμυστηρευτεί η 20χρονη για τον γάμο της με τον πιλότο.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Έρχεται ανατροπή από την άρση των τηλεφωνικών κλήσεων

Η σύμβουλος είχε δεχθεί τρία απειλητικά μηνύματα από άγνωστο αριθμό μέσω των οποίων ένας άνδρας την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει αν δεν κάνει αυτό που πρέπει. 

Οι έρευνες συνεχίζονται και οι αστυνομικοί δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top