Γλυκά Νερά: Σύντομα τα αποτελέσματα από κάμερες και τραπεζικό απόρρητο

Εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν

Δημοσδιογραφικές πηγές εκτιμούν ότι οι γονείς της Καρολάιν ξέρουν πολλά περισσότερα για το πραγματικό κίνητρο του δράστη αλλά και για ένα «μυστικό» που ενδεχομένως να γνώριζε η 20χρονη- εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 6/7/21

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τον περασμένο Μάιο.

Εντός της εβδομάδας αναμένονται τα αποτελέσματα από τις κάμερες και το τηλεφωνικό και τραπεζικό απόρρητο, όπως έκανε γνωστό ο  δικηγόρος του καθ' ομολογίαν δράστη, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το πρωί του Σαββάτου.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Έρχεται ανατροπή από την άρση των τηλεφωνικών κλήσεων

«Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο», ανέφερε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Ο καθ'ομολογίαν συζυγοκτόνος με την άτυχη Καρολάιν

Ο καθ'ομολογίαν συζυγοκτόνος με την άτυχη Καρολάιν

Ο συνήγορος του καθ’ομολογίαν συζυγοκτόνου διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί συνεργών, τονίζοντας ότι «έχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως». Τα χαρακτήρισε μάλιστα «μυθεύματα». 

Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος του πιλότου απαντά στο σενάριο για συνεργό

Ερωτηθείς σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, ο κ. Παπαϊωαννίδης επισήμανε ότι «ήταν ένα έγκλημα, το οποίο γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας, το πυροδότησε». 

Πατέρας Καρολάιν: «Η μητέρα του πιλότου τηλεφωνεί κάθε μέρα για τη Λυδία»

Τέλος, υπογράμμισε ότι στις 7 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση σχετικά με την επιμέλεια του τέκνου. Υπενθυμίζεται ότι την προσωρινή επιμέλεια του μωρού του ζευγαριού έχουν οι γονείς της Καρολάιν, οι οποίοι μεγαλώνουν τη μικρή Λυδία στην Αλόνησσο, τον τόπο όπου μεγάλωσε και η μαμά της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top