Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος του πιλότου απαντά στο σενάριο για συνεργό

«Δεν κλήθηκε ο αδελφός του πιλότου για κατάθεση»

Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά (8/7)

Διαψεύδει τα σενάρια για συνεργό στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά ο δικηγόρος του 33χρονου πιλότου, ο οποίος δολοφόνησε την άτυχη Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια υποστήριξε ότι έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών. 

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Έρχεται ανατροπή από την άρση των τηλεφωνικών κλήσεων

Μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μαρτυρά ότι εμπλέκεται κάποιος συνεργός στη δολοφονία της Καρολάιν. Διέψευσε μάλιστα ότι κλήθηκε ο αδερφός του πιλότου για να καταθέσει. 

«Είναι πεπερασμένη η υπόθεση, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν υπήρχε καμία εμπλοκή κανενός συγγενικού προσώπου, όπως λένε τα δημοσιεύματα» ανέφερε,, προσθέτοντας ότι ο εντολέας του αναμένει το δικαστήριό του και την εξέλιξη της δικογραφίας.

Γλυκά Νερά: Υποψίες για συνεργό - Οι καταθέσεις συγγενή του πιλότου

Αναφερόμενος στις συνθήκες διαβίωσης του 33χρονου στη φυλακή, ο δικηγόρος του είπε: «Η φυλακή είναι φυλακή, το γνωρίζετε αυτό… Δεν είναι θέμα προσαρμογής. Τηρεί τους κανόνες σωφρονισμού στη φυλακή».

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν την πιθανότητα ο πιλότος να μην έστησε μόνος του το σκηνικό της ληστείας αλλά να το έκανε με τη βοήθεια κάποιου προσώπου. Το εν λόγω πρόσωπο μάλιστα ίσως εμπλέκεται και στα απειλητικά τηλεφωνήματα που ισχυρίζεται ότι λάμβανε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top