Γλυκά Νερά: Υποψίες για συνεργό - Οι καταθέσεις συγγενή του πιλότου

Νέα στοιχεία στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν

Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά (8/7)

Στο προσκήνιο έρχεται ξανά η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, μπροστά στα μάτια της νεογέννητης κορούλας της. 

Ο συζυγοκτόνος μπορεί να έπαιζε για μέρες τον ρόλο του τεθλιμμένου συζύγου, έχοντας σκηνοθετήσει τη ληστεία και δολοφονία της γυναίκας του, όμως οι αρχές κατάφεραν να συλλέξουν όλα τα στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν και βρίσκεται πλέον στη φυλακή, μετά μάλιστα και την ομολογία του ότι αυτός ήταν που τη σκότωσε.

Γλυκά Νερά: Η δουλειά του πιλότου τις Κυριακές και οι «απειλές»

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Η υποψία συνεργού και οι καταθέσεις από συγγενικό πρόσωπο του πιλότου

Η αστυνομία δεν έκλεισε ποτέ την υπόθεση, καθώς πάντα υπήρχαν οι υποψίες ότι ο πιλότος είχε συνεργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, υπάρχει έντονη η υποψία ότι ο δολοφόνος της Καρολάιν πιθανότατα ζήτησε τη βοήθεια κάποιου πολύ δικού του ανθρώπου μετά το έγκλημα. Τα αρμόδια όργανα ψάχνουν να βρουν εάν υπήρξε κάποιο πρόσωπο που τον βοήθησε να συγκαλύψει την υπόθεση. Μάλιστα, θεωρείται πολύ πιθανό να είναι και εκείνος που τηλεφώνησε και απειλούσε τη σύμβουλο ψυχικής υγείας της Καρολάιν, όταν κλήθηκε από την Ασφάλεια για να καταθέσει.

Γλυκά Νερά: «Έχεις τελειώσει αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει»

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη ΓΑΔΑ έχουν κληθεί να καταθέσουν και συγγενικά πρόσωπα του δράστη που βρίσκονταν πολύ κοντά του.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά: Τα τρία απειλητικά μηνύματα στην «ψυχολόγο»

Υπενθυμίζεται ότι η σύμβουλος ψυχική υγείας της Καρολάιν είχε καταθέσει στους αστυνομικούς ότι η ίδια είχε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα, όταν έγινε γνωστό πως κλήθηκε από τις αρχές να καταθέσει μετά τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας.

Συγκεκριμένα, η «ψυχολόγος» είχε καταθέσει στην ασφάλεια, ότι δέχθηκε συνολικά τρία τηλεφωνήματα από αριθμό με απόκρυψη από κάποιον άντρα που την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει.

Αυτό εκλαμβάνεται από τις αρχές ως μια προσπάθεια να την τρομάξουν, ώστε να μην αποκαλύψει στην αστυνομία τα όσα της είχε εκμυστηρευτεί η Καρολάιν για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον άνδρα της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top