Έγκλημα Γλυκά Νερά: Έρχεται ανατροπή από την άρση των τηλεφωνικών κλήσεων

Η αστυνομία αναζητεί συνεργό του πιλότου στη δολοφονία

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης Καρολάιν, την ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να ρίξει φως σε όλες τις σκοτεινές πτυχές του στυγερού εγκλήματος.

Στη ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής) έχουν κληθεί για νέες καταθέσεις άτομα από το στενό οικογενειακό κύκλο του 32χρονου πιλότου.

Ένα από τα βασικά ερωτήματα, που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών, είναι το εάν είχε συνεργό ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης κοπέλας.

Γλυκά Νερά: Η αστυνομία ψάχνει συνεργό του πιλότου

Σύμφωνα με πληροφορίες, έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ (Ελληνική Αστυνομία) εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι είχε τη συνδρομή ενός φιλικού ή συγγενικού του προσώπου στην προσπάθειά του να καλύψει τα ίχνη του, μετά τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, και προσπαθούν να ξετυλίξουν το νήμα.

Γλυκά Νερά: «Εξαφανίστηκε» ο λογαριασμός του 33χρονου στο Instagram

Συγκεκριμένα, εκτιμούν πως λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της μητέρας του παιδιού του, τηλεφώνησε σε οικείο του πρόσωπο, ώστε να τον βοηθήσει να «σκηνοθετήσει» τον τόπο του εγκλήματος, ώστε να αποπροσανατολίσει την αστυνομία.

Γλυκά Νερά: «Έχεις τελειώσει αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει»

Η αστυνομία έχει εστιάσει στα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν,  Ελένη Μυλωνοπούλου.

Στις κλήσεις αυτές, που γίνονται από άγνωστο αριθμό, ένας άνδρας την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει, χωρίς να της δίνει άλλες εξηγήσεις.

«Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένουμε τα αποτελέσματα των άρσεων τηλεφωνικών κλήσεων, τραπεζικού απορρήτου και της κάμερας ασφαλείας, που αφορούν το επίμαχο χρονικό της άδικης πράξης, όπως επίσης και των καταθέσεων βασικών μαρτύρων της δικογραφίας. Εν κατακλείδι, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και ανατρεπτικές», δήλωσε στον Σκάι ο δικηγόρος του 32χρονου πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top