Γλυκά Νερά: Η αστυνομία ψάχνει συνεργό του πιλότου

Είναι εκείνος που έστελνε τα απειλητικά μηνύματα στη σύμβουλο της 20χρονης

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τις έρευνες που γίνονται σχετικά με το κίνητρο του δολοφόνου της Καρολάιν

Εξελίξεις υπάρχουν στην έρευνα της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, καθώς οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που την έχουν αναλάβει, έχουν σοβαρές ενδείξεις για ύπαρξη συνεργού. 

Σύμφωνα με τη Real News η αστυνομία αναζητά τον άνθρωπο που έκανε τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα στη σύμβουλο ψυχικής υγείας που επισκεπτόταν η Καρολάιν. 

Καρολάιν Γλυκά Νερά

Η 20χρονη Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Τα τηλεφωνήματα αυτά έγιναν όταν πλέον είχε γίνει γνωστό πως η σύμβουλος είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη. 

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν υποψιαζόταν ότι ο πιλότος την απατούσε»

Οι κλήσεις αυτές έγιναν από άγνωστο αριθμό κι ένας άνδρας την απείλησε πως θα τη σκοτώσει, χωρίς να δίνει άλλες εξηγήσεις. 

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Σε συνεννόηση με την αστυνομία η σύμβουλος για ό,τι έλεγε δημόσια

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα, η σύμβουλος ψυχικής υγείας ήταν σε συνεννόηση με τις αρχές για όσα δήλωνε δημόσια και μάλιστα οι αξιωματικοί της Ασφάλειας την είχαν δασκαλέψει για το τι θα έπρεπε να απαντά σε ενδεχόμενες ερωτήσεις από την πλευρά του 33χρονου δολοφόνου. 

Γλυκά Νερά: Η δουλειά του πιλότου τις Κυριακές και οι «απειλές»

Ο ίδιος είχε επισκεφθεί τη σύμβουλο, υποκρινόμενος τον τεθλιμένο σύζυγο και της ζητούσε να τον βοηθήσει να διαχειριστεί ττο πένθος του.

Καρολάιν Μπάμπης

Η Καρολάιν ένιωθε ότι ο 33χρονος την έλεγχε ασφυκτικά

Εκείνη υποστήριζε πως από την πρώτη συνεδρία με την Καρολάιν το 2020, διαπίστωσε ότι η κοπέλα ήταν εγκλωβισμένη και ότι ο σύζυγός της έλεγχε κάθε της κίνηση. 

Γλυκά Νερά: Το κίνητρο του πιλότου, οι νέες καταθέσεις και τα τηλεφωνήματα

Στην πρώτη τους μάλιστα συνεδρία, κι ενώ ο 33χρονος ήταν απ’ έξω, είχε βάλει τα κλάματα και της ζήτησε βοήθεια. Όπως της είχε πει, ζούσε σε μια φυλακή χωρίς κανένα ίχνος ελευθερίας. Ακόμα και οι μετακινήσεις της εκτός σπιτιού γίνονταν με συγκεκριμένο ταξί, γνωστού του συζύγου της. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top