Γλυκά Νερά: «Εξαφανίστηκε» ο λογαριασμός του 33χρονου στο Instagram

Κέρδιζε νέους followers κάθε μέρα

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τις έρευνες σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Εξαφανίστηκε από το Instagram ο λογαριασμός του 33χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. 

Ο λογαριασμός ήταν ενεργός όλο το διάστημα από την ημέρα της δολοφονίας της συζύγου του και μετά. Μάλιστα ο ίδιος λίγες μέρες μετά το τραγικό γεγονός είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από τον γάμο τους και με δακρύβρεχτα λόγια απευθυνόταν στην αδικοχαμένη σύζυγό του, που δήθεν είχαν σκοτώσει αλλοδαποί διαρρήκτες. 

Γλυκά Νερά: «Έχεις τελειώσει αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει»

Μάλιστα ακόμα κι όταν ανατράπηκαν όλοι οι ισχυρισμοί του και αποδείχθηκε πως ο ίδιος σκότωσε τη σύζυγό του γιατί, όπως είπε, ήθελε να τον χωρίσει, αρκετοί χρήστες στα social media άρχιζαν να τον ακολουθούν, με τους followers του να αυξάνονται εντυπωσιακά. 

Πλέον όμως ο λογαριασμό δεν υπάρχει πια. Αν κάποιος επιχειρήσει να τον επισκεφθεί θα βρεθεί μπροστά σε ένα μήνυμα που λέει πως η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη και ενδεχομένως να έχει διαγραφεί.

Ο 33χρονος είναι προφυλακιστέος στις φυλακές Κορυδαλλού και πρώτο του μέλημα ήταν να ζητήσει να εργαστεί, ώστε να μπορέσει να μειώσει την ποινή του. 

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν υποψιαζόταν ότι ο πιλότος την απατούσε»

Ο ίδιος επί 40 μέρες έπαιζε θέατρο μπροστά στους αστυνομικούς, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, υποδυόμενος τον τεθλιμμένο σύζυγο που έζησε μια φρικτή τραγωδία, βλέποντας να δολοφονούν τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του. 

Γλυκά Νερά: Το κίνητρο του πιλότου, οι νέες καταθέσεις και τα τηλεφωνήματα

Ωστόσο η αλήθεια αποκαλύφθηκε και το αφήγημα του κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί την ημέρα του 40ήμερου μνημόσυνου της Καρολάιν, στην Αλόννησο. 

Την επιμέλεια της ενός έτους κόρη του έχει πλέον αναλάβει η οικογένεια της 20χρονης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top