Γλυκά Νερά: Καταθέτουν ξανά δύο μάρτυρες για τη δολοφονία της Καρολάιν

«Του φώναζε “όχι σπίτι σου, σπίτι μου”»

Πληροφορίες για τις καταθέσεις μαρτύρων από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συμπληρωματικές καταθέσεις καλούνται να δώσουν δύο μάρτυρες για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Μία από αυτούς είναι γειτόνισσα της Καρολάιν, που έμενε μεσοτοιχία με το ζευγάρι και με την οποία το θύμα είχε γευματίσει την παραμονή του εγκλήματος. 

Γλυκά Νερά: «Άκουγα τσακωμούς» - Η κατάθεση της γειτόνισσας της Καρολάιν

Η συγκεκριμένη έχει καταθέσει τρεις φορές ενώπιον των αρχών. Τελευταία φορά κατέθεσε στις 20 Ιουλίου και ανέφερε πως το ζευγάρι είχε αρκετούς καβγάδες το τελευταίο διάστημα.

«Κάποιες φορές που καθόμουν στο σαλόνι του σπιτιού μου, το οποίο είναι μεσοτοιχία με το σαλόνι της οικίας του ζευγαριού, είχε τύχει να ακούσω τσακωμούς μεταξύ τους, όχι ιδιαίτερα έντονους, ενώ κατά τη διάρκεια κάποιων εκ των τσακωμών είχα ακούσει την Καρολάιν να φωνάζει στον κατηγορούμενο: “Δε με νοιάζει, δε με νοιάζει”», κατέθεσε.

Γλυκά Νερά: Τη σκότωσε δίπλα στη φωτογραφία του γάμου- Το Star στη μεζονέτα

Η μάρτυρας περιέγραψε έναν ακόμα έντονο καβγά που είχε το ζευγάρι στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου του 2020. Όπως είπε άκουσε έντονες φωνές από το διπλανό σπίτι.

«Χαμήλωσα τον ήχο της τηλεόρασης και ανέβηκα στη σοφίτα του σπιτιού μου, γιατί εκεί ακούγονταν εντονότερες φωνές. Πράγματι, από την οικία του ζευγαριού άκουσα ότι το ζευγάρι είχε έναν πολύ έντονο καβγά. Το μόνο που μπόρεσα να ξεχωρίσω από τις φωνές ήταν η φράση που είπε κάποια στιγμή η Καρολάιν: “Οχι σπίτι σου, σπίτι μου”. Αυτό το περιστατικό το θυμάμαι διότι ήταν ένας καβγάς πιο έντονος από αυτούς που είχε συνήθως το ζευγάρι», ανέφερε η μάρτυρα,  σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», συμπληρώνοντας πως το επόμενο πρωί συμπεριφερόταν κανονικά ο ένας στον άλλο.

Γλυκά Νερά: Τα μηνύματα στο Viber πριν από τη δολοφονία

Η Καρολάιν είχε ανταλλάξει και κάποια μηνύματα με τη γειτόνισσά της στο viber, λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία της. 

Γλυκά Νερά: Νοικιάστηκε το σπίτι του φονικού σε Άραβα

Η άτυχη μητέρα στα μηνύματα αυτά ενημέρωνε τη φίλη της ότι θα πήγαινε με το μωρό και μια άλλη φίλη της για φαλάφελ. Μάλιστα στην επισήμανση της γειτόνισσας ότι κάνει πολύ ζέστη, η Καρολάιν της απάντησε: «Δεν μπορώ, έχω μπουχτίσει».

Γλυκά Νερά:«Η μάνα της Καρολάιν έσπασε το μήνυμα του πιλότου από το μνήμα»

«Επικοινώνησε ξανά μαζί μου στις 20.26 μέσω Viber και η συνομιλία μας κράτησε μέχρι τις 21.41. Τόσο η πρωινή όσο και η βραδινή μας συζήτηση αφορούσαν τα ζώα και θέματα για τη φροντίδα τους. Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία μού έκαναν εντύπωση, γιατί συνήθως, ως επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού, δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου. Μάλιστα, τη συζήτηση τη σταμάτησα εγώ γιατί ήθελα να ετοιμάσω κάτι να φάω, αλλά είμαι σίγουρη πως, αν συνέχιζα τη συζήτηση, αυτή θα διαρκούσε κι άλλο», κατέθεσε η μάρτυρας.

Στις 7 Οκτωβρίου η απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας

Παράλληλα εξελίξεις θα υπάρξουν και ως προς την τύχη της κόρης της Καρολάιν, αφού στις 7 Οκτωβρίου το Πρωτοδικείο Αθήνας θα αποφασίσει αν οι γονείς του θύματος θα αναλάβουν οριστικά την επιμέλειά της. 

Γλυκά Νερά: «Μίλησε» το κινητό και ο τραπεζικός λογαριασμός του πιλότου

Όταν δολοφονήθηκε η Καρολάιν, η μικρή Λυδία ήταν μόλις ενός έτους και από τότε μένει με τους γονείς της μητέρας της στην Αλόννησο. Ο εισαγγελέας παρακολουθεί πώς ζει και μεγαλώνει το παιδί, ενώ οι γονείς του πατέρα και καθ’ ομολογίαν δολοφόνου έχουν το δικαίωμα να το βλέπουν πέντε μέρες τον μήνα στο νησί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top