Γλυκά Νερά: Νοικιάστηκε το σπίτι του φονικού σε Άραβα

Ο νέος ένοικος δεν ήξερε για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον νέο ένοικο του σπιτιού στα Γλυκά Νερά/(17/9/21)

Νέα εξέλιξη υπάρχει στο θέμα της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αφού η οικογένεια του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου μάζεψε όλα τα πράγματά της και το σπίτι της άτυχης 20χρονης έχει πλέον άλλον ένοικο. 

Γλυκά Νερά: «Μίλησε» το κινητό και ο τραπεζικός λογαριασμός του πιλότου

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πριν από ένα μήνα ο 32χρονος έδωσε την εντολή να μεταφερθούν τα πράγματα που ήταν μέσα στο σπίτι του φονικού.

Φωτογραφία από τον γάμο της άτυχης Καρολάιν με τον άνθρωπο που τη δολοφόνησε

Γλυκά Νερά:«Η μάνα της Καρολάιν έσπασε το μήνυμα του πιλότου από το μνήμα»

Οι γείτονες είδαν συνεργείο να βγάζει τα πράγματα και να τα αφήνει στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού, ενώ στη συνέχεια ήρθε και μεταφορική για να τα πάρει . Επίσης, υπάρχουν μαρτυρίες πως το σπίτι ανακαινίστηκε πλήρως, ακόμα και στην σοφίτα όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν. 

Γλυκά Νερά: Η μητέρα του συζυγοκτόνου «σπάει» τη σιωπή της

Παράλληλα, φαίνεται πως ο νέος ένοικος της μεζονέτας είναι ένας άνδρας Αραβικής καταγωγής, ενώ οι γείτονες δήλωσαν στο Star πως δεν γνώριζε την ιστορία της στυγερής δολοφονίας πριν νοικιάσει το σπίτι. 

To σπίτι μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν/ intimenews

Ο νέος ένοικος είναι νεαρός σε ηλικία, ενώ εκμυστηρεύτηκε σε γειτόνισσα πως από όταν έμαθε για τη γυναικοκτονία που έλαβε μέρος μέσα στη μεζονέτα δυσκολεύεται να κοιμηθεί το βράδυ.

Γλυκά Νερά: Τον Οκτώβριο το δικαστήριο για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top