Γλυκά Νερά: Τον Οκτώβριο το δικαστήριο για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Ποιος είναι ο λόγος που άλλαξε η επιγραφή στο μνήμα

Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να γίνει το δικαστήριο και να δοθεί η οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Η κόρη της άτυχης Καρολάιν μεγαλώνει προς το παρόν στην Αλόννησο μαζί με τους γονείς της μητέρας της. 

Γλυκά Νερά: «Μίλησε» το κινητό και ο τραπεζικός λογαριασμός του πιλότου

Η γιαγιά Σούζαν άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά της για τη μικρή Λυδία. Έχει δοθεί ψυχή τε και σώματι σε αυτό το πλασματάκι που βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη χωρίς μάνα και πατέρα. Στις 7 Οκτωβρίου θα παιχτεί μία ακόμα πράξη στο δράμα των Γλυκών Νερών. Τότε είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο και θα κριθεί οριστικά για το ποιος θα αναλάβει το μεγάλωμα του παιδιού. 

Γλυκά Νερά: Νέα μαρτυρία - «Άκουγα ένα επαναλαμβανόμενο ντουπ»

«Εμείς περιμένουμε τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη, όλοι εδώ στο νησί και ελπίζουμε να είναι το καλύτερο για το κοριτσάκι αυτό. Την είχαμε στο σχολείο την Καρολάιν 6 χρόνια. Το ξέραμε πολύ καλά το παιδί» είπε η διευθύντρια Γυμνασίου- Λυκείου Αλοννήσου στον Αλέξανδρο Γύγο για το κεντρικό δελτίο του Star.

Γλυκά Νερά: Η μητέρα του συζυγοκτόνου «σπάει» τη σιωπή της

Πριν από λίγο καιρό η μητέρα της 20χρονης αποφάσισε να αφαιρέσει τη λέξη «σύζυγος» από τον τάφο του παιδιού της. Η νέα επιγραφή γράφει πια «Στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη».

O καθ'ομολογίαν συζυγοκτόνος και η άτυχη Καρολάιν με την κόρη της 

O καθ'ομολογίαν συζυγοκτόνος και η άτυχη Καρολάιν με την κόρη της

«Κάποια στιγμή πήρε η μητέρα της την επιγραφή, την έριξε κάτω από τα νεύρα της η γυναίκα, εντάξει από τη στεναχώρια της. Την έσπασε και μετά γράψαμε μια άλλη επιγραφή. Κάποια στιγμή θα αλλαχτεί και η φωτογραφία» εξήγησε ο υπεύθυνος του εργοστασίου μαρμάρων. 

Γλυκά Νερά:«Η μάνα της Καρολάιν έσπασε το μήνυμα του πιλότου από το μνήμα»

Ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος ενημερώθηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται για την απόφαση της Σούζαν Κράουτς. 

«Είναι αντιληπτό, παρόλα αυτά όμως είναι ιδιαίτερα στενάχωρο. Ούτε το περίμενε στην ουσία, παρόλα αυτά όμως, αντιλαμβάνεται το τι έχει γίνει και την έκθεση που έχει πάρει» σημείωσε ο δικηγόρος του καθομολογίαν συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Οι γονείς του συζυγοκτόνου βρίσκονται τον τελευταίο καιρό στην Αλόννησο για να είναι κοντά στην εγγονή τους και να την βλέπουν 5 μέρες το μήνα όπως ορίστηκε από την εισαγγελική διάταξη. 

Ο κατηγορούμενος περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεση. Ο συνήγορος του μάλιστα υποστηρίζει ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα οι φήμες που θέλουν τον αδερφό του να προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του εγκλήματος.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top