Γλυκά Νερά: Στην Κίνα θα σταλεί η κάμερα ασφαλείας - Αναμένονται απαντήσεις

Ακόμα διερευνάται η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον συζυγοκτόνο

Αποκλειστικές εικόνες από το σπίτι του ζευγαριού μετά το έγκλημα - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (20/9/21)

Εξελίξεις αναμένονται να υπάρξουν σύντομα στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Νοικιάστηκε το σπίτι του φονικού σε Άραβα

Η άτυχη κοπέλα είχε δολοφονηθεί στις 11 Μαΐου από τον 32χρονο σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια έστησε ένα ολόκληρο σκηνικό «ληστείας» για να δικαιολογήσει το φονικό.

Γλυκά Νερά: «Μίλησε» το κινητό και ο τραπεζικός λογαριασμός του πιλότου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, οι εμπειρογνώμονες δεν κατόρθωσαν να καταλάβουν πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού, στοιχείο το οποίο μπορεί να αποδείξει αν το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο ή όχι από τον γυναικοκτόνο. 

Γλυκά Νερά Καρολάιν

Φωτογραφία από τον γάμο της Καρολάιν με τον άντρα που εν τέλει την δολοφόνησε

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία ευελπιστεί η απάντηση στον «γρίφο» της κάμερας να δοθεί τελικά στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε τη συγκεκριμένη συσκευή. 

Γλυκά Νερά: Καταθέτουν ξανά δύο μάρτυρες για τη δολοφονία της Καρολάιν

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια ζήτησαν άδεια να μεταφερθούν τα στοιχεία στην ασιατική χώρα, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το αποτρόπαιο έγκλημα. 

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος συζυγοκτόνος έχει ήδη προφυλακιστεί και βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Η επιμέλεια της κόρης της Καρολάιν και του γυναικοκτόνου έχει δοθεί προσωρινά στους γονείς της άτυχης κοπέλας. 

Γλυκά Νερά: Τον Οκτώβριο το δικαστήριο για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top