Γλυκά Νερά: Η αποκάλυψη της Νικολούλη για το άλλο πρόσωπο του πιλότου

Τι συνέβη και άρχισε να υποπτεύεται ότι λέει ψέματα

Ένα άλλο πρόσωπο, που έκρυβε καλά, είχε ο 33χρονος πιλότος, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Αυτό υποστήριξε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία είχε επικοινωνία μαζί του με γραπτά μηνύματα όλη το διάστημα από τη δολοφονία έως και τη σύλληψή του. 

Γλυκά Νερά: Η αντίδραση του πιλότου για τη βάφτιση της μικρής Λυδίας

Η παρουσιάστρια, η οποία πέρσι το καλοκαίρι, είχε κάνει μια έκτακτη εκπομπή για τη στυγνή δολοφονία στα Γλυκά Νερά, αποκάλυψε στην εκπομπή «Ελένη» πως είχε υποψίες ότι ο 33χρονος δεν ήταν ο άνθρωπος που ήθελε να δείχνει προς τα έξω. 

Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη

«Ανταλλάζαμε μηνύματα. Προσπαθούσα να τον πείσω να βρεθούμε από κοντά στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, όπου έγιναν όλα, αλλά το απέφευγε, όπως ο διάβολος το λιβάνι», είπε. 

Γλυκά Νερά: Εικόνες από τη βάφτιση της μικρής Λυδίας

Σύμφωνα με την ίδια, μέσα από τα μηνύματα είχε καταλάβει πολλά για τον συζυγοκτόνο, ωστόσο δεν υπήρχε ακόμα κάποια χειροπιαστή απόδειξη που να τον ενοχοποιεί για τον θάνατο της Καρολάιν. 

«Είχα νιώσει ότι κάτι έκρυβε. Ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα. Δεν μπορείς έναν άνθρωπο, που ξαφνικά τον βλέπεις μπροστά σου και έχει πείσει τις αρχές ότι έχουν εισβάλει ληστές στο σπίτι του και σκότωσαν τη γυναίκα του, να τον κατηγορήσεις ότι μπορεί να είναι ο δράστης. Είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα. Κατ’ αρχήν μιλούσε για τη γυναίκα του και δεν αναφερόταν  στο “η σύζυγός μου” ή το όνομά της. Τίποτα ποτέ. Και στα μηνύματα που είχαμε, δε μου έλεγε ποτέ “η Καρολάιν”. Αυτό με είχε εντυπωσιάσει», είπε. 

Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η κάμερα και ο τραπεζικός λογαριασμός του πιλότου

Αναφέρθηκε τέλος σε ένα περιστατικό, όπου πείστηκε πως ο 33χρονος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν. 

Γλυκά Νερά: Απομονωμένος, γράφει συνεχώς μέσα στο κελί του ο πιλότος

«Έγινε κάτι με έναν μάρτυρα κι εκεί είδα και το άλλο του πρόσωπο, έπεσε η μάσκα. Εκεί κατάλαβα ότι στον εκνευρισμό του πάνω αλλάζει. Αν δεν γίνουν τα πράγματα, όπως θέλει, βγάζει άλλο πρόσωπο», είπε η Αγγελική Νικολούλη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top