Γλυκά Νερά: Απομονωμένος, γράφει συνεχώς μέσα στο κελί του ο πιλότος

Τι λέει ο δικηγόρος του στο star.gr για το ηχητικό ντοκουμέντο από το 100

Απομονωμένος στο κελί του είναι ο πιλότος, ο οποίος σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μπροστά στα μάτια της μόλις ενός έτους κόρης τους. 

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η αστυνομική συντάκτης Άρια Καλύβα, ο 33χρονος γράφει όλη μέρα και δε βγαίνει καν στο προαύλιο των φυλακών. 

Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε η μητέρα της Καρολάιν στο άκουσμα του ηχητικού

Κανείς δε γνωρίζει τι γράφει, καθώς ο ίδιος δεν έχει εκμυστηρευτεί όσα αποτυπώνει στο χαρτί για ώρες ολόκληρες κάθε μέρα. 

Καρολάιν Γλυκά Νερά

Η άτυχη Καρολάιν σε ευτυχισμένες στιγμές 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος κρατά αποστάσεις από όλους, ενώ έχει τυπικές σχέσεις ακόμα και με τα δύο άτομα που μοιράζεται το κελί του, έναν επίορκο αστυνομικό κι έναν κρατούμενο για χρέη. 

Διακόπτει το γράψιμο μόνο όταν πιάνει δουλειά στο κυλικείο των φυλακών και όταν βγαίνει στον τηλεφωνικό θάλαμο για να επικοινωνήσει, κυρίως με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη. 

Γλυκά Νερά: «Η Λυδία αρνείται να κοιμηθεί μόνη» λέει ο πατέρας της Καρολάιν

Ο πιλότος δε δέχεται επισκεπτήρια και περιμένει να μπουν στη δικογραφία τα νέα στοιχεία που έχουν να κάνουν με την κίνηση των τραπεζικών του λογαριασμών από την άρση του τραπεζικού απορρήτου και τα αποτελέσματα από την κάμερα που εστάλη στην Κίνα για να γίνει ανάσυρση βιντεοληπτικού υλικού. 

Τι είπε στο star.gr ο δικηγόρος του πιλότου

«Από δω και πέρα περιμένουμε τις εκθέσεις για το τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και ενδεχομένως και για την κάμερα, καθώς περιμένουμε από χώρα του εξωτερικού μήπως και μπορέσουν και τα στείλουν. Χωρίς αυτά είναι σίγουρο ότι παραμένει στάσιμη η δικογραφία και δεν υπάρχει εξέλιξη», είπε στο star.gr ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Γλυκά Νερά: «Δεν είναι μέρος της δικογραφίας το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση»

Ερωτηθείς από τον ρεπόρτερ του star.gr Ανέστη Συμεωνίδη για το ηχητικό ντοκούμεντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας χθες με την κλήση του 33χρονου στην αστυνομία δύο ώρες αφότου είχε δολοφονήσει τη σύζυγό του, ο δικηγόρος του απάντησε:

Καρολάιν Μπάμπης

Φωτογραφία από τον γάμο της Καρολάιν με τον πιλότο

«Η συγκεκριμένη στιχομυθία, η οποία πήρε και τη δημοσίευση είναι σε πολύ προγενέστερο χρόνο. Δεν αποτελεί καν μέρος της δικογραφίας. Προφανώς και ο εντολέας μου είναι συντετριμμένος και μάλιστα για όλα αυτά τα οποία είχαν γίνει έχει δώσει και τις απαραίτητες εξηγήσεις, οι οποίες αφορούσαν στον τρόπο και στον λόγο που έγιναν όλα αυτά, τα οποία έχουν ξαναβγεί στο προσκήνιο». 

Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει. Δε θέλω διαμάχη για τη Λυδία», λέει ο πιλότος

Στο ντοκουμέντο αυτό αποκαλύπτεται όλο το θέατρο που είχε σκηνοθετήσει ο πιλότος μετά τη δολοφονία της Καρολάιν. Ακούγεται, δήθεν φιμωμένος να καλεί σε βοήθεια και να ζητά ασθενοφόρο, ενώ όταν διαπιστώνει πως δεν τον καταλαβαίνει η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. με την οποία συνομιλεί, ως δια μαγείας, η φωνή του γίνεται πιο καθαρή και δίνει τη διεύθυνση του σπιτιού στα Γλυκά Νερά. 

Σήμερα, μάλιστα, τον επισκέφθηκε στη φυλακή ο δικηγόρος του για να συζητήσουν την υπόθεσή του, ωστόσο δεν του έκανε καμία αναφορά στο ηχητικό αυτό ντοκουμέντο. 

«Δυστυχώς, αυτά τα πράγματα τα οποία έχουν γίνει κι έχουν διαρρεύσει τα γνωρίζει ως γεγονότα φυσικά. Παρόλα αυτά, οι εξηγήσεις που είχε να δώσει, ό,τι είχε να πει, τα είπε όλα σε επίπεδο ανακρίσεως», είπε.

Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος δε δέχθηκε να δει τον πατέρα του στη φυλακή»

Τέλος, ο κ. Παπαϊωαννίδης τόνισε πως ο εντολέας του έχει επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους, οι επισκέψεις όμως που δέχεται είναι κυρίως από εκείνον, καθώς λόγω covid είναι πολύ δύσκολα τα επισκεπτήρια από συγγενείς. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top