Γλυκά Νερά: «Η Λυδία αρνείται να κοιμηθεί μόνη» λέει ο πατέρας της Καρολάιν

Τι αποκάλυψε για την βάπτιση της εγγονής του και τους γονείς του πιλότου

Τι αποκάλυψε ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν για την βάπτιση της εγγονής του και τους γονείς του πιλότου - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Για την βάπτιση της μικρής Λυδίας, της κόρης της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά αναφέρθηκε ο παππούς της μικρής.

Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει. Δε θέλω διαμάχη για τη Λυδία», λέει ο πιλότος

Γλυκά Νερά

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε στη βρετανική Daily Mail, ένα μέσο που έχει επιλέξει ξανά στο παρελθόν για να κάνει δηλώσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο κύριος Ντέβιντε Κράουτς έχει βρετανική καταγωγή.

Είναι τώρα πρόθεσή μας να βαφτίσουμε τη Λυδία στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως έγινε και με την Καρολάιν στο μικρό παρεκκλήσι κοντά στο νεκροταφείο όπου αναπαύεται.

«Η Λυδία είναι καλά και όπως και η μητέρα της, γίνεται πιο όμορφη μέρα με τη μέρα. Περπατάει τώρα με αυτοπεποίθηση, τρώει με ενθουσιασμό και γοητεύει όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί της. Δυστυχώς, αν και έχει μια ωραία νέα κούνια με το τελευταίο στρώμα υψηλής τεχνολογίας, αρνείται αποφασιστικά να κοιμηθεί μόνη της», πρόσθεσε μιλώντας για την εγγονούλα του.

Γλυκά Νερά: Βίντεο ένα μήνα πριν το έγκλημα - «Αγάπη μου», έλεγε η Καρολάιν

Ανέφερε ακόμα ότι η μικρή Λυδία κοιμάται με την γιαγιά της στο παιδικό κρεβάτι της Καρολάιν, με αφίσες του αγαπημένου της συγκροτήματος «One Direction» να είναι κρεμασμένες στους τοίχους του δωματίου.

Γλυκά Νερά μικρή Λυδία

Γλυκά Νερά: Παιδικοί φίλοι της Καρολάιν οι νονοί της μικρής Λυδίας

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, οι νονοί που θα βαφτίσουν την εγγονούλα του έχουν ήδη επιλεγεί.

Θα είναι δύο από τους πιο στενούς φίλους της Καρολάιν από την εποχή που ζούσε στο νησί.

«Το καθήκον των νονών λαμβάνεται πολύ σοβαρά εδώ στην Ελλάδα. Θα αναμένεται να φροντίσουν για την πνευματική ευημερία της Λυδίας και έτσι επιλέξαμε δύο άτομα που είναι πιθανό να παραμείνουν εδώ στην Αλόννησο καθ 'όλη τη διάρκεια της ανάπτυξής της», είπε ο κ. Κράουτς.

Αναφερόμενος στους γονείς του πιλότου είπε

Οι παππούδες της Λυδίας από την πλευρά του πατέρα της ζουν στο νησί στο εξοχικό τους. Είναι συχνοί επισκέπτες και φυσικά είναι ξεμυαλισμένοι με την εγγονή τους.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά: Στους γονείς της Καρολάιν η επιμέλεια της Λυδίας

Εκκρεμεί το ζήτημα της οριστικής ανάθεσης της επιμέλειας  της μικρής Λυδίας, η οποία προσωρινά έχει δοθεί στους γονείς της δολοφονημένης Καρολάιν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα και λίγο πριν την έναρξη της δίκης, οι γονείς του προφυλακισμένου πιλότου, φέρεται να απέσυραν το αίτημα που είχαν καταθέσει τον περασμένο Ιούνιο για την από κοινού επιμέλεια της μικρής. 

Μεταξύ των δυο πλευρών, φέρεται να υπήρξε συνεννόηση ώστε και η οικογένεια του κατηγορούμενου να έχει επαφή με το παιδί σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες.

Γλυκά Νερά: Θα δώσει ξανά κατάθεση ο πιλότος

Νέες εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει ο 33χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, θα κληθεί εκ νέου από τον ανακριτή προκειμένου να δώσει νέες διευκρινίσεις για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, το τραπεζικό απόρρητο αλλά και την ακριβή στιγμή που βγήκε η κάρτα SIM από την κάμερα ασφαλείας του σαλονιού.

Ειδικότερα, το τελευταίο στοιχείο αναμένεται να διαλευκάνει την δολοφονία και να καθορίσει κατά πόσο αυτή έγινε «εν βρασμώ ψυχής». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top