Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η κάμερα και ο τραπεζικός λογαριασμός του πιλότου

Δεν είχε συνεργό ο πιλότος στη δολοφονία της Καρολάιν

«Λύγισε» η φίλη της 20χρονης Καρολάιν, μιλώντας στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»/ (13/10/21)

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, καθώς ολοκληρώθηκε η ανακριτική διαδικασία. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Star Κωνσταντίνο Γεώργιζα, πλέον αναμένεται η ανάθεση της δικογραφίας σε εισαγγελέα που θα προτείνει στο συμβούλιο πλημμελειοδικών την παραπομπή ή μη σε δίκη του 33χρονου.

Γλυκά Νερά: Απομονωμένος, γράφει συνεχώς μέσα στο κελί του ο πιλότος

Μετά την ολοκλήρωση του υλικού της δικογραφίας, σύμφωνα με πληροφορίες, εκλήθη από τον ανακριτή ο συνήγορος του κατηγορουμένου και υπέγραψε το πέρας της ανακρίσεως.

Κατά συνέπεια δεν προκύπτει η εμπλοκή δεύτερου προσώπου ή συνεργού στην υπόθεση με τα μέχρι τώρα στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτικής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να επιτάσσει τη συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή περαιτέρω έρευνα.

Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος δε δέχθηκε να δει τον πατέρα του στη φυλακή»

Πηγές αναφέρουν ότι δεν προσκομίστηκε νεότερο έγγραφο για τις κλήσεις που έγιναν εκείνη τη νύχτα, ούτε έγγραφο σχετικά με την κάμερα. Η εταιρία από την Κίνα δεν απάντησε ποτέ στο αίτημα του ανακριτή.

Από την άρση τραπεζικού απορρήτου έχουν προκύψει συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες κατηγορούμενου και θύματος.

«Η Καρολάιν ήταν ένας άγγελος»- «Λύγισε» η φίλη και γειτόνισσά της 

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε για πρώτη φορά σήμερα, Τετάρτη, η γειτόνισσα και έμπιστη φίλη της Καρολάιν από τα Γλυκά Νερά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Γλυκά Νερά: «Άκουγα τσακωμούς» - Η κατάθεση της γειτόνισσας της Καρολάιν

Αρχικά, η γειτόνισσα της Καρολάιν δίστασε να μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής της Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς είναι ακόμα σοκαρισμένη με τη δολοφονία. Στην συνέχεια, όμως, άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε πολλά στοιχεία για την ζωή και τα όνειρα της άτυχης κοπέλας.

Η φίλη της 20χρονης σχολίασε το ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως πριν λίγες μέρες, από την κλήση του πιλότου στο 100 το βράδυ της γυναικοκτονίας: «Άκουσα το ηχητικό ντοκουμέντο. Δεν μου δημιούργησε έκπληξη γιατί ήταν και ένα τηλέφωνο που έλαβα και εγώ, μετά την κλήση στην αστυνομία. Μου ξύπνησε μνήμες από αυτό το πρωινό και νιώθω πάρα πολύ στεναχωρημένη και ταραγμένη. Έχω κληθεί ως μάρτυρας μια φορά στον Ανακριτή στα τέλη του Ιουλίου». 

Φωτογραφίες από τον γάμο της Καρολάιν

Η γυναίκα ζει μαζί με τον σύζυγό της στο διπλανό σπίτι από εκείνο της Καρολάιν: «Εκείνο το βράδυ δεν είχα αντιληφθεί κάτι, πέρα από το κλάμα της Ρόξυ» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως μέχρι να αποκαλυφθούν όλα, όλη η γειτονιά φοβόταν μετά από την «ληστεία».

Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε η μητέρα της Καρολάιν στο άκουσμα του ηχητικού

«Είχαν βγει πάρα πολλά δημοσιεύματα και σαφώς τα διάβαζα, όπως όλοι. Όμως δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ισχύουν αυτά που διάβαζα. Έμεινα έκπληκτη όταν ομολόγησε».

«Η Καρολάιν ήταν η χαρά της ζωής»

Η φίλη της 20χρονης λύγισε μιλώντας για την σχέση της με την Καρολάιν, αλλά και την αγάπη της για τα ζώα: «Τα δύο γατιά της Καρολάιν έχουν δοθεί ήδη για υιοθεσία. Τα άλλα δύο τα έχω εγώ και τα μεγαλώνω με αγάπη. Την Καρολάιν την είχα σαν την μικρή μου αδερφή. Είχα την τύχη να γνωρίσω έναν άγγελο. Πολύ καλοσυνάτο και καλόκαρδο παιδί. Ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ πιο ώριμη από την ηλικία της. Πολλές φορές ξεχνούσα ότι είναι ένα παιδί. Μεγάλωνε με πολλή υπευθυνότητα το μωρό της». 

Γλυκά Νερά: «Η Λυδία αρνείται να κοιμηθεί μόνη» λέει ο πατέρας της Καρολάιν

Μάλιστα, η γυναίκα είχε συνομιλήσει με την Καρολάιν λίγες ώρες πριν την δολοφονία και αποκαλύπτει πως η 20χρονη ήταν ευδιάθετη: «Ήταν μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Μου έλεγε για το νέο σπίτι που θα έφτιαχναν. Ήταν ένα παιδί με όνειρα».  

Φωτογραφίες από τον γάμο της Καρολάιν

Μεταξύ άλλων, η γυναίκα αναφέρει πως η Καρολάιν δεν είχε ιδιαίτερη κοινωνική ζωή, ενώ τόνισε πως σε αυτό μπορεί να είχε παίξει ρόλο και η κατάσταση της πανδημίας: «Ήταν συνέχεια με το παιδί της. Αν έβγαινε, ήταν πάντα μαζί με τον σύζυγό της» δήλωσε χαρακτηριστικά. Σημείωσε πως δεν γνώριζε ότι η Καρολάιν είχε επισκεφτεί ψυχολόγο.

«Δεν υπάρχει μέρα που να μην σκέφτομαι την Καρολάιν»

Η γειτόνισσα της 20χρονης είχε έντονη συναισθηματική φόρτιση και φυσικά δεν πιστεύει πως θα ξεπεράσει ποτέ το τραύμα που της άφησε η αποτρόπαια δολοφονία: «Δε το έχω ξεπεράσει και ούτε πρόκειται να το ξεπεράσω. Δεν υπάρχει μέρα που να μην σκέφτομαι την Καρολάιν. Μου λείπει η φίλη μου. Δεν υπήρχε μέρα που να λείπει το χαμόγελο από τα χείλη της. Είχε φοβερή ευαισθησία με τα ζώα, ήταν κάτι που μας έδεσε. Ήταν πολύ καλή μαγείρισσα και της άρεσε η ζαχαροπλαστική. Μου λείπουνε πολλά. Ακόμα περιμένω ότι θα ανοίξει η πόρτα και θα την δω».

Γλυκά Νερά: Βίντεο ένα μήνα πριν το έγκλημα - «Αγάπη μου», έλεγε η Καρολάιν

Στο τέλος, η φίλη της Καρολάιν αποκάλυψε πως έχει επικοινωνία με την οικογένεια της στην Αλόννησο, καθώς έχει ανάγκη να μαθαίνει τι κάνει η μικρή Λυδία. Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί το μνήμα της Καρολάιν όταν της το επιτρέψουν οι συνθήκες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top