Νίκος Κουρής: «Η Μαργαρίτα δεν εμφανίστηκε για να κάνει το τεστ DNA»

«Και βέβαια θα χρησιμοποιώ το όνομα Θεοδωράκης»

Δεν εμφανίστηκε τελικά σήμερα η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα για να υποβληθεί σε τεστ DNA μετά από την πρόσκληση – εξώδικο που της είχε στείλει ο Νίκος Κουρής για να αποδείξει ότι είναι βιολογικό παιδί του μεγάλου συνθέτη, όπως ισχυρίζεται. 

«Δυστυχώς η κ. Μαργαρίτα Θεοδωράκη δεν μας τίμησε για το τεστ DNA. Περιμέναμε μέχρι τελευταία στιγμή. Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μας. Μάθαμε από την τηλεόραση ότι δεν θα έρθει», είπε ο συνήγορος του Νίκου Κουρή, Κυριάκος Ροζάκης.

Διαθήκη Μίκη Θεοδωράκη: Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Κουρή

Ο Νίκος Κουρής από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι δε θα ασχοληθεί ξανά με το συγκεκριμένο θέμα. 

«Συγγνώμη από τους εκατομμύρια φίλους του Μίκη, που έγινα πρωταγωνιστής άθελά μου σε αυτή την ιστορία. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί. Εγώ το τελειώνω εδώ σήμερα όλο αυτό. Δεν θα ξανασχοληθώ», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ίδιος έξω από το κέντρο γενετικής, όπου περίμενε την Μαργαρίτα Θεοδωράκη. 

Διαθήκη Θεοδωράκη: Σε παρένθεση το «Θεοδωράκης» δίπλα στο όνομα του Κουρή

Πρόσθεσε ότι θα αφιερωθεί στη διάδοση του έργου του Μίκη και ότι αν η διαθήκη του είχε ανοιχτεί πριν το δικαστήριο, δε θα είχε προχωρήσει στην πρόσκληση της Μαργαρίτας στο εν λόγω τεστ DNA, αφού, όπως είπε, ο Μίκης ξεκαθάρισε τα πράγματα. 

Μίκης Θεοδωράκης: Το ιδιόχειρο μήνυμα προς τον Νίκο «Θεοδωράκη»

«Ο Μίκης με τον δικό του τρόπο, τα είπε όλα στη διαθήκη. Ήταν αναγκαίο στη διαθήκη να αναφέρει το "Νίκος Κουρής" και σε παρένθεση το "Θεοδωράκης", επειδή σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσαν έτσι να την προσβάλουν, καθώς στην ταυτότητά μου αναφέρει Κουρής. Μου φτάνουν και μου περισσεύουν όσα αναφέρει στη διαθήκη του. Εννοείται πως θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το επίθετο», τόνισε.

Μίκης Θεοδωράκης: Τι αναφέρει στη διαθήκη του για τον Νίκο Κουρή 

Στη διαθήκη του ο Μίκης Θεοδωράκης κάνει ειδική αναφορά στον Νίκο Κουρή, χωρίς όμως να τον αναφέρει ως γιο του. 

Η διαθήκη του Μίκη: Τι και υπό ποιους όρους αφήνει στη Μαργαρίτα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης τον αναφέρει ως Νίκο Κουρή και σε παρένθεση Θεοδωράκη, τον ευχαριστεί για τη διάδοση του έργου του και προτρέπει τους δικούς του να τον αφήσουν να συνεχίσει να το κάνει χωρίς εμπόδια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top