Αρνητής ζητά 5,2 εκατ. ευρώ από αστυνομικό που του έβαλε πρόστιμο για μάσκα

Δηλώνει «θεματοφύλακας του Συντάγματος» και «Αυτόχθων Έλληνας Ιθαγενής»

Ο αρνητής του κορωνοϊού μίλησε στον ΣΚΑΙ για το πρόστιμο των 5,7 εκατομμυρίων ευρώ που επέβαλλε σε αρνητή/ ΣΚΑΙ (27/9)

Συνεχίζονται τα περιστατικά με αρνητές του κορωνοϊού που δεν αναγνωρίζουν τα υγειονομικά μέτρα και επιβάλλουν πρόστιμα σε όποιον προσπαθεί να τους τα επιβάλλει. 

Μετά τον πατέρα αρνητή στη Θεσσαλονίκη που απείλησε με «πρόστιμο 2,7 εκατ. ευρώ» τη διευθύντρια του σχολείου που φοιτά η κόρη του, άλλος ένα πολίτης που δεν πιστεύει ότι υπάρχει ο ιός ζητά από αστυνομικό 5,2 εκατομμύρια ευρώ επειδή του έκοψε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας. 

Αρνητής πατέρας στη Θέρμη: «Θα κάνω μήνυση 2,7 εκατ. ευρώ στη διευθύντρια»

Μάλιστα, ο εν λόγω άνδρας δήλωσε «Αυτόχθων Έλληνας Ιθαγενής» και «θεματοφύλακας του Συντάγματος». Ωστόσο, οι αρνητές δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει πως κοστολογούν τα πρόστιμα που επιβάλλουν στα όργανα της έννομης τάξης. 

Το δήθεν πρόστιμο του αυτοαποκαλούμενου «θεματοφύλακα του Συντάγματος» παραδόθηκε σε έντυπη μορφή, με το εν λόγω έγγραφο να φέρει τη σφραγίδα της ομάδας Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών. 

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο ίδιος, ο οποίος είναι αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σαν αυτόχθονας είσαι ανεξάρτητος Έλληνας, δεν υπάρχει αρχηγία είμαστε όλοι ίσοι. Όπως το κράτος έχει συμβάσεις, έτσι και εμείς έχουμε τις συμβάσεις μας. Είναι σε σύμβαση μέσα γραμμένα δεν τα  βγάζει κανείς από το κεφάλι του. Εμείς από την ώρα που δηλώσουμε αυτόχθονες είμαστε ανεξάρτητο». 

Σχολεία: Εισαγγελική παρέμβαση για τους αρνητές που μηνύουν εκπαιδευτικούς

Μάλιστα, οι «Αυτόχθονες» προσφέρουν τη δυνατότητα πληρωμής του δήθεν προστίμου με... δόσεις! «Εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα για εφάπαξ αποπληρωμή του ποσού, μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ρύθμιση της οφειλής μετά από συνεννόηση», ενώ αν καταβληθεί εφάπαξ το ποσό θα έχει έκπτωση 20% και θα πληρώσει όπως αναφέρει, «μόνο 4.160.000.000», αναφέρεται σε κάποιο από τα δήθεν έγγραφα που έστειλε ο αρνητής στον αστυνομικό.

Υπενθυμίζεται πως στην περίπτωση του πατέρα αρνητή από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος δεν ήθελε να υποβληθεί το παιδί του στη διαδικασία του self test, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top