Αρνητής πατέρας στη Θέρμη: «Θα κάνω μήνυση 2,7 εκατ. ευρώ στη διευθύντρια»

Πήγε και σήμερα στο σχολείο χωρίς το παιδί του

Στο δημοτικό σχολείο μετέβη και σήμερα ο πατέρας αρνητής από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης, χωρίς το παιδί του αυτή τη φορά. Χθες, μετά από επεισόδιο με τη διευθύντρια του σχολείου, επειδή ήθελε το παιδί του να μπει στην τάξη χωρίς τη σχολική κάρτα, oδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε δίωξη για απειλή της λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και εξύβριση. Ζήτησε και πήρε αναβολή για τη δίκη, για την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Θέρμη: Στον εισαγγελέα πατέρας - «Θα ξαναπάει στο σχολείο χωρίς self test»

Σε νέες του δηλώσεις σήμερα, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1, έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά της διευθύντριας. 

«Ήρθα να αφήσω ένα διαβιβαστικό και να ενημερώσω τη διευθύντρια του σχολείου. Θα αφήσω τη σύμβασή μας, θα πάρω αριθμό πρωτοκόλλου και θα ενημερώσω τη διευθύντρια, η οποία έπρεπε να έχει ήδη ενημερωθεί από τη Νίκη Κεραμέως, καθώς έχει υπογράψει και έχει αποδεχτεί τους όρους της σύμβασής μας. Την αποδέχτηκε σιωπηρά μετά από 60 μέρες και η αποδοχή έχει τρεις φορές μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι έχει να υπογράψει κάποιος πάνω σε ένα χαρτί», ανέφερε ο πατέρας αρνητής.

Σχολεία: Εισαγγελική παρέμβαση για τους αρνητές που μηνύουν εκπαιδευτικούς

Τόνισε δε, ότι θα υποβάλει μήνυση κατά της διευθύντριας και θα αξιώσει το ποσό των 2.700.000 ευρώ. «Θα μπω μέσα θα αναζητήσω τη διευθύντρια, θα γνωστοποιήσω τη σύμβασή μας και θα επιδώσω πρόστιμο ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια μόνο. Οι υπόλοιποι θα πάρουν μεγαλύτερα ποσά. Και τη μήνυση θα την κάνω επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το υπουργείο Υγείας…».

O ίδιος σημείωσε πως πιστεύει στη διασπορά του ιού αλλά δεν πιστεύει πως προστατεύει η μάσκα. Ανέφερε πως το παιδί παραπονέθηκε ότι δεν ήθελε να φορέσει τη μάσκα στο σχολείο και εκείνος το υποστήριξε. Χαρακτήρισε «υποτιθέμενη» την πανδημία και όπως είπε «είναι κάτι το οποίο δεν με έχει πείσει ότι θα σκοτώσει το παιδί μου…».

Για το παιδί του ανέφερε επίσης πως δεν πήγε σήμερα στο σχολείο γιατί «πρέπει να ξεκουραστεί καθώς υπέστη σοκ, αυτό όπως και τα υπόλοιπα. Θα πάρει τρεις μέρες ρεπό από τη… σημαία. Τη Δευτέρα (σ.σ. 27.09.2021) θα επανέλθουμε, περιμένω να δω τι θα γίνει την Παρασκευή (24.09.2021) με το δικαστήριο. Εγώ ετοιμάζομαι να πάω χωρίς δικηγόρο γιατί τα χαρτιά μου έχουν μεγάλη δύναμη και ισχύ», πρόσθεσε.

Επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία, χαρακτήρισε τις θέσεις του ο διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, Νίκος Καπραβέλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top