Θέρμη: Στον εισαγγελέα πατέρας - «Θα ξαναπάει στο σχολείο χωρίς self test»

Eνταση με εκπαιδευτικούς σε δημοτικό - Κλήθηκε η αστυνομία

Aποκάλυψη Star: Oι γονείς καταχωρούν ψευδείς δηλώσεις self- test/ κεντρικό δελτίο Star 17/9/21

Ένταση προκλήθηκε σε δημοτικό σχολείο της Θέρμης όταν πατέρας αρνητής ήρθε σε διαπληκτισμό με τους εκπαιδευτικούς που δεν επέτρεπαν στο παιδί του να μπει στη σχολική αίθουσα χωρίς μάσκα και αρνητικό self test.

Ο πατέρας οδηγήθηκε από το αστυνομικό τμήμα Θέρμης στον εισαγγελέα, αφού προηγουμένως κλήθηκε η αστυνομία στο σχολείο, όπως μετέδωσε το voria.gr. «Πήγα το παιδί μου στο σχολείο να κάνει μάθημα όμορφα και ωραία όπως πρέπει να γίνεται καθώς είναι δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη. Δεν δέχομαι το selt test, δε φοράμε τη μάσκα διότι έχουμε ανακαλέσει τους αντιπροσώπους μας, έχουμε κάνει ανάκληση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων» είπε ο ίδιος.

Σχολεία: Γονείς μήνυσαν δασκάλους για εσχάτη προδοσία και βασανισμό!

Ο πατέρας μπήκε στο σχολείο και αρνείτο να φύγει αν δεν έβαζαν το παιδί του στην τάξη. Φέρεται μάλιστα να έσπρωξε τη διευθύντρια. «Την παραμέρισα γιατί μου έκλεινε τον δρόμο για το σχολείο των Ελλήνων. Δεν είναι δικό της το σχολείο, είναι υπάλληλος μας και οφείλει να κάνει διδασκαλία και να ενισχύσει την ψυχολογία των παιδιών, μέσα στο δύσκολο κόσμο που ζούμε» είπε.

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού το χαρακτήρισε «αμφιβόλου προέλευσης» για το οποίο «δεν παίρνει την ευθύνη κανείς» και σημείωσε πως δεν είναι αρνητής. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν αναλογίζεται το γεγονός ότι η στάση του δημιουργεί πρόβλημα στο παιδί του, το οποίο σήμερα ήταν μόνο του στην αυλή και στεναχωρημένο, απάντησε: «Θα συνεχίσω να το στέλνω κανονικά στο σχολείο με το ζόρι, όπως έκανα σήμερα για αυτό και μου φόρεσαν τα σίδερα. Το παιδί δεν ήταν μόνο του στεναχωρημένο, έκανε μάθημα κανονικά σήμερα μέσα στην τάξη. Το ίδιο θα κάνω και αύριο, θα πάω το παιδί στο σχολείο, όπως σήμερα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr, τις προηγούμενες μέρες το παιδί πήγαινε με τη μητέρα του στο σχολείο κανονικά προσκομίζοντας το απαιτούμενο self- test.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top