Σχολεία: Εισαγγελική παρέμβαση για τους αρνητές που μηνύουν εκπαιδευτικούς

Τι ζήτησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Στο «στόχαστρο» της δικαιοσύνης μπαίνουν οι πρόσφατες συμπεριφορές αντιμεβολιαστών - αρνητών, οι οποίοι με μηνύσεις στρέφονται σε βάρος εκπαιδευτικών που καλούνται να εφαρμόσουν τον νόμο για την τήρηση των μέτρων στα σχολεία προς αποφυγή της μετάδοσης του κορωνοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Θέρμη: Στον εισαγγελέα πατέρας - «Θα ξαναπάει στο σχολείο χωρίς self test»

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής με παραγγελία του προς τους εισαγγελείς εφετών και πρωτοδικών όλης της χώρας ζητά από τους συναδέλφους του να διερευνήσουν και μάλιστα τάχιστα αν οι αναφερόμενες ενέργειες αντιεμβολιαστών - αρνητών συνιστούν αξιόποινες πράξεις και σε καταφατική περίπτωση να ενεργήσουν όπως ο νόμος ορίζει.

Τους καλεί δε, λόγω της σοβαρότητας των υπόθεσης, η παρέμβασή τους να είναι συνεχής με στόχο την τήρηση των νόμων και την προστασία της δημόσιας υγείας. 

Σχολεία: Γονείς μήνυσαν δασκάλους για εσχάτη προδοσία και βασανισμό!

Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση αποτέλεσε ερώτηση της βουλευτού του ΚΙΝΑΛ Νάντιας Γιαννακοπούλου με τίτλο: «Ως πότε θα είναι απροστάτευτοι οι εκπαιδευτικοί από επιθέσεις αντιεμβολιαστών επειδή τηρούν τα πρωτόκολλα;»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top