Γνωστή γαλακτοβιομηχανία: Άδεια άνευ αποδοχών σε όσους δεν εμβολιαστούν

Το τελεσίγραφο της πολυεθνικής προς τους ανεμβολίαστους εργαζομένους

Όλα όσα είπε ο Μάκης Βορίδης σχετικά με την αναστολή εκπαιδευτικών και υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί

Πληθαίνουν μέρα με τη μέρα οι επιχειρήσεις που παίρνουν μέτρα  για τους ανεμβολίαστους εργαζομένους τους. Γνωστή γαλακτοβιομηχανία φαίνεται πως στέλνει τελεσίγραφο με «άδεια άνευ αποδοχών» στους εργαζομένους της που ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί.  

Γεωργιάδης: Σίγουρα θα γίνουν απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων

«Αν κάποιος υπάλληλος, με την επιλογή του να μην εμβολιαστεί, θέτει σε κίνδυνο τη λειτουργία της επιχείρησης, είναι ένας σπουδαίος λόγος για να απολυθεί», υποστήριξε ο υπουργός ανάπτυξης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

Γεωργιάδης: «Ο μη εμβολιασμός είναι σπουδαίος λόγος για απόλυση» 

Πριν λίγες μέρες, ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ για το ενδεχόμενο απόλυσης εργαζομένων που δεν σκοπεύουν να εμβολιαστούν.  

Γεωργιάδης: «Ο μη εμβολιασμός είναι σπουδαίος λόγος για απόλυση»

Συνεχίζοντας, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά: « Η κοινωνία μας δεν πρόκειται να επιτρέψει οι λίγοι ανεύθυνοι να καταστρέψουν τους πολλούς υπεύθυνους». Διευκρίνισε, ωστόσο, πως αυτή θα πρέπει να είναι η έσχατη λύση, ενώ η επιχείρηση θα πρέπει πρώτα «να έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια».  

Βορίδης: Τι δήλωσε για την αναστολή εργασίας υγειονομικών και εκπαιδευτικών 

Σήμερα, Πέμπτη, ο υπουργός Εσωτερικών μίλησε σε πρωινή εκπομπή του Mega για το μέτρο  της αναστολής εργασίας σε υγειονομικούς και εκπαιδευτικούς. 

Βορίδης: Επ’ αόριστον οι αναστολές εργασίας σε υγειονομικούς–εκπαιδευτικούς

«Το μέτρο της αναστολής ισχύει με δύο διαφορετικούς τρόπους για δύο κατηγορίες εργαζομένων. Η μία κατηγορία των εργαζομένων συνδέεται με την υποχρέωση τους να είναι εμβολιασμένοι κι αυτό γιατί παρέχουν υπηρεσίες υγείας και υπηρεσίες σε υπερήλικες. Γιατί υπάρχει ανάγκη να φύγουν από το σύστημα υγείας οι μη εμβολιασμένοι; Η απάντηση είναι ότι οι άνθρωποι, που φροντίζουν, ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες», τόνισε ο Μάκης Βορίδης.  

Γεωργιάδης: Αναστολή εργασίας για όσο κρατάει η πανδημία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top