Γλυκά Νερά: «Έδειχνε πανικό» - Το θέατρο του πιλότου τη μέρα της δολοφονίας

Καρέ - καρέ όσα αντίκρισαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στη μεζονέτα

Η σχέση του Μπάμπη με τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ανατριχίλα προκαλούν όλα όσα έρχονται καθημερινά στο φως για τον τρόπο που έδρασε ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών. Ο 32χρονος πιλότος είχε αρχίσει να παίζει πολύ καλά τον ρόλο του τεθλιμμένου συζύγου που έχασε την αγαπημένη μητέρα του παιδιού του ήδη από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στη μεζονέτα οι αστυνομικοί. Το θέατρο αυτό κράτησε για 37 ολόκληρες ημέρες, μέχρι που ομολόγησε ότι αυτός ήταν που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την Καρολάιν. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μόλις ομολόγησε πήρε αγκαλιά έναν από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί.

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν τον φοβόταν πολύ. Είχε μιλήσει στην “ψυχολόγο”»

Όπως ανέφεραν στις καταθέσεις τους, οι αστυνομικοί έφτασαν στις 6 και τέταρτο το πρωί της 11ης Μαΐου όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης έδωσε σήμα για άτομο που καλούσε σε βοήθεια στα Γλυκά Νερά. Το πλήρωμα ενός περιπολικού που βρισκόταν στην περιοχή του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής αντιλαμβάνεται πως κάτι σοβαρό συμβαίνει και αποφασίζει να μεταβεί στη διεύθυνση που ανέφερε το κέντρο. Στο περιπολικό επέβαινε και ο αστυνομικός που συγκίνησε το πανελλήνιο κρατώντας στην αγκαλιά του βρέφος της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει. Πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν», λέει ο πιλότος

Γλυκά Νερά

Η μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Intime

Γλυκά Νερά: «Ακούσαμε μια αντρική φωνή να μουγκρίζει» - Πώς μπήκαν στη μεζονέτα οι αστυνομικοί

Όταν έφτασαν στη μεζονέτα συνάντησαν τη γειτόνισσα του ζεύγους, η οποία μόλις έχει δεχθεί κλήση από τον πιλότο και όπως τους λέει τον άκουσε να μουγκρίζει. Τότε οι αστυνομικοί άκουσαν μια αντρική φωνή η οποία ακουγόταν σαν να είναι φιμωμένη, και η οποία φώναζε «βοήθεια» και τους καλούσε να σπάσουν την πόρτα για να μπουν στο σπίτι. Πήγαν από την πίσω πλευρά του σπιτιού, είδαν ανοιχτό το παράθυρο του υπογείου και αποφασίζουν να μπουν στο κτίριο.

Γλυκά Νερά: Η περιγραφή του διασώστη που βρήκε νεκρή την Καρολάιν

«Ανεβήκαμε χρησιμοποιώντας μία εσωτερική σκάλα στο ισόγειο που υπήρχε το σαλόνι και η κουζίνα. Αφού διαπιστώσαμε πως δεν υπάρχει κανένα άτομο στο χώρο μέσω της εσωτερικής σκάλας κατευθυνθήκαμε προς τους πάνω ορόφους. Τότε, είδαμε ότι από το κάγκελο της σκάλας που βρίσκεται ανάμεσα στο πρώτο όροφο και το ισόγειο είναι κρεμασμένο από το λαιμό ένα σκυλί το οποίο δε ζούσε. Το σκυλί ήταν κρεμασμένο με ένα λουρί δερμάτινο μαύρου χρώματος. Ακολούθως, ανεβήκαμε στον πρώτο όροφο, όπου υπήρχαν δύο δωμάτια και ένα μπάνιο. Δε βρήκαμε ούτε εκεί κανέναν και έτσι ανεβήκαμε στο δεύτερο όροφο της μεζονέτας όπου υπήρχε μια κρεβατοκάμαρα», είπε στην κατάθεσή του ο ένας από τους αστυνομικούς.

Γλυκά Νερά: Μία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν γρίφος για τις αρχές

«Μπαίνοντας είδαμε ότι υπήρχε ένα πεταμένο παράθυρο στο πάτωμα και μετά ξεκινήσαμε σιγά-σιγά να ανοίγουμε πόρτες και να ελέγχουμε το υπόλοιπο σπίτι. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ελέγχου που κάναμε ακούγαμε μια φωνή από τους πάνω ορόφους του σπιτιού να φωνάζει βοήθεια χωρίς όμως είναι να είναι καθαρά αυτά που λέει. Φτάνοντας στο ισόγειο είδαμε ένα χώρο όποιος ήταν περιφραγμένος με σύρμα και η πόρτα ήταν ανοιχτή. Έτσι καταλάβαμε ότι μέσα στο σπίτι υπήρχε σκυλί. Στο χώρο εκείνο υπήρχαν και περιττώματα του σκύλου. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ανέβουμε στον πάνω όροφο και στο κάγκελο της σκάλας είχαμε κρεμασμένο το σκυλί με το λουρί του», ανέφερε ο δεύτερος αστυνομικός.

Γλυκά Νερά

Οι πρώτες εικόνες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Intime

Γλυκά Νερά: «Το μωρό ήταν πάνω στην Καρολάιν, με κοίταζε χωρίς να κλαίει»

Έφτασε η στιγμή που οι δύο αστυνομικοί μπήκαν στη κρεβατοκάμαρα που βρισκόταν στη σοφίτα της μεζονέτας.

Γλυκά Νερά: Συγκινεί ο αστυνομικός που είχε πάρει αγκαλιά τη μικρή Λυδία

Όπως περιγράφει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τη μικρή Λυδία, είδε την Καρολάιν στο κρεβάτι του να είναι μπρούμυτα δεμένη πισθάγκωνα με ένα ρούχο. «Η γυναίκα αυτή φορούσε μόνο το κάτω εσώρουχο. Μισό πάνω στην γυναίκα και μισό στο κρεβάτι ήταν ένα μωρό το οποίο με κοίταζε χωρίς να κλαίει. Στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι αριστερά του κρεβατιού όπως κοιτάζουμε από την πόρτα υπήρχε ένας άντρας, μόνο με το εσώρουχο, οποίος ήταν δεμένος χειροπόδαρα με ένα λευκό σπάγκο, με μέτωπο στο κρεβάτι. Για να καταλάβετε καλύτερα τα χέρια και τα πόδια του άντρα ήταν δεμένα μαζί και προς το σώμα. Δεν ήταν δεμένα πίσω. Επίσης, υπήρχε μονωτική ταινία χρώματος καφέ δεμένη στο λαιμό αρκετές φορές αρκετά σφιχτά στο στόμα τουλάχιστον 4-5 φορές και μια φορά περασμένη στα μάτια», πρόσθεσε για τη στιγμή που είδε το ζευγάρι δεμένο.

Γλυκά Νερά: «Οι αστυνομικοί πίστεψαν από την αρχή ότι το έκανε ο πιλότος»

Η στιγμή που ο αστυνομικός πήρε το μωρό της Καρολάιν στην αγκαλιά του.

Γλυκά Νερά: «Ο άντρας ήταν σε κατάσταση πανικού» 

Όταν έλυσαν τον πιλότο οι αστυνομικοί, εκείνος άρχισε να τους εξιστορεί το σενάριο της ληστείας, ότι είχε λιποθυμήσει και πως όταν συνήλθε κατάφερε με τη μύτη του να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. 

Ταυτόχρονα ο αστυνομικός πήρε στην αγκαλιά του το κοριτσάκι, κατέβηκε προς το ισόγειο του σπιτιού και το σκέπασε με μια κουβέρτα και στη συνέχεια έξω από το σπίτι. Μετά από λίγο βγήκαν ο πιλότος με τον άλλον αστυνομικό.

Ο αστυνομικός που έλυσε τον πιλότο ανέφερε πως ήταν σε κατάσταση πανικού και του έδωσε την εντύπωση πως εάν δεν του έβγαζε γρήγορα τη μονωτική ταινία θα πέθαινε. Η ταινία από τα μάτια έπεσε μόνη της. «Άφησα την ταινία δίπλα και ξεκίνησα να κόβω τον σπάγκο στα χέρια και στα πόδια με τον ίδια σουγιά. Δίπλα απ’ το κεφάλι του άντρα υπήρχε ένα κινητό τηλέφωνο ανοιχτό», ανέφερε.

Μόλις τον έλυσε σηκώθηκε και πήρε αγκαλιά το μωρό, εξιστορώντας τους τι είχε συμβεί.

Γλυκά Νερά μωρό

Το μωράκι της Καρολάιν βυθισμένο στην αγκαλιά οικογενειακού προσώπου μετά την τραγωδία. Intime

«Μας είπε ότι μπήκαν μέσα με όπλα τρεις άντρες, ο ένας κρατούσε πιστόλι και όλους περίστροφο, και του ζήτησαν λεφτά. Μας ρώτησε επίσης για την σκότωσαν τη γυναίκα του αφού τους είπε που είναι τα λεφτά. Στη συνέχεια κατεβήκαμε κάτω και βγήκαμε έξω από την κεντρική πόρτα του σπιτιού η οποία ήταν ξεκλείδωτη και τα κλειδιά δεν ήταν από πίσω. Βγήκε και ο άντρας μετά από λίγο και έδωσε τα στοιχεία τους τους συναδέλφους. Ειδοποιήσαμε το κέντρο και μετά από λίγο ήρθε το ασθενοφόρο. Σε άλλο σημείο του σπιτιού δεν είδαμε παραβίαση, πέρα από το παράθυρο στο ημιυπόγειο. Επίσης όλα τα δωμάτια ήταν ανακατεμένα και ψαγμένα».

Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η γειτόνισσα του ζευγαριού 

Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν η γειτόνισσα του ζεύγους που μένει στη διπλανή μεζονέτα έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Όπως είπε, άκουσε έναν θόρυβο στις 4:20 τα ξημερώματα από τον οποίο ξύπνησε και το σκύλο των γειτόνων να γαυγίζει σαν να κλαίει.

«Εγώ άκουσα το σκυλί της Καρολάιν να γαβγίζει και το γάβγισμα ήταν σαν κλάμα. Σας το λέω αυτό γιατί ασχολούμαι με τα ζώα και μπορώ να το καταλάβω. Μετά το κλάμα του σκύλου άκουσα κάποια βήματα σαν κάποιος να κατεβαίνει από τη σκάλα του διπλανού σπιτιού. Επειδή ξέρω ότι στο διπλανό σπίτι έχουν ζώα υπέθεσα πως το σκυλί μάλωσε με τις γάτες κι από αυτό ξύπνησε ο Μπάμπης και κατέβηκε να ηρεμήσει τα ζώα. Αφού οι θόρυβοι σταμάτησαν δεν έδωσα άλλη σημασία και ανέβηκα στο δεύτερο όροφο να κοιμηθώ», κατέθεσε.

Επίσης είπε πως μετά από περίπου δυο ώρες ο πιλότος την κάλεσε στο κινητό και τον άκουσε να μουγκρίζει. Αναστατώθηκε και μαζί με τον άνδρα της βγήκαν από το σπίτι. Εκεί συνάντησαν τους αστυνομικούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top