Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει. Πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν», λέει ο πιλότος

Ρωτά μέσα από τη φυλακή να μάθει τι λέει ο κόσμος για αυτόν

Μετανιωμένος δηλώνει μέσα από τη φυλακή ο 32χρονος πιλότος. Τι είπε για την πεθερά του και την Καρολάιν. Πηγή/βίντεο: Αnt1

Μετανιωμένος δηλώνει μέσα από τη φυλακή ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν. Ο 32χρονος πιλότος που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του και μετά επί δύο ολόκληρες ώρες έστηνε τη σκηνή του εγκλήματος προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του και να φανεί σαν ληστεία, λέει ότι θα την αγαπά για πάντα.

Γλυκά Νερά: Τα γυρίζει ο πιλότος - «Ξύπνησα την Καρολάιν και τη σκότωσα»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 μέσα από τα κρατητήρια, ο 32χρονος δήλωσε πως έχει μετανιώσει για το έγκλημα που διέπραξε και ότι αν γύριζε τον χρόνο πίσω, όλα θα ήταν διαφορετικά:

Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατάστρεφα τις ζωές μας, της Καρολάιν, της μικρής και τη δική μου

Σε ερώτηση αν σκέφτεται μετά την ομολογία του το παιδί του και τι θα γίνει όταν θα πρέπει να μάθει τι συνέβη στη μητέρα του, απέφυγε να πάρει θέση, λέγοντας ότι δεν έχει να απαντήσει τίποτα.

Γλυκά Νερά

Στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος καθ'ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν. eurokinissi

Γλυκά Νερά: «Πάντα αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν»

Γλυκά Νερά: Το πρωί ο Μπάμπης αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν κι έκλαιγε

Σε άλλη ερώτηση του Ant1 στον 32χρονο συζυγοκτόνο για τη στιγμή που αποχαιρέτησε τη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνό της στην Αλόννησο, όταν οι αστυνομικοί τον πήραν για να τον μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ για εκ νέου κατάθεση ο πιλότος απάντησε:

Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: «Τι λένε για μένα;», ρωτά ο πιλότος μέσα από τη φυλακή

Σύμφωνα με το OPEN, ο πιλότος μετά την ομολογία της δολοφονίας είπε στους άντρες της ΕΛ.ΑΣ ότι είχε εφιάλτες και τύψεις όλο το διάστημα μετά τη δολοφονία, ωστόσο ανέφερε κυνικά ότι δεν θα πήγαινε ο ίδιος να ομολογήσει.

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι ο 32χρονος συζυγοκτόνος ρωτά τους αστυνομικούς για την υγεία της κόρης του αλλά τον ενδιαφέρει και η εικόνα που έχει σχηματιστεί στην κοινή γνώμη για τον ίδιο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top