Γλυκά Νερά: Συγκινεί ο αστυνομικός που είχε πάρει αγκαλιά τη μικρή Λυδία

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί της» έγραψε σε ανάρτησή του

Συγκινητική είναι η ανάρτηση στα social media του αρχιφύλακα, Χρήστου Βαρδίκου, του ανθρώπου που πήρε στην αγκαλιά του το μωρό της Καρολάιν για να το ηρεμήσει και να το απομακρύνει από τον τόπο της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου.

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά το μωρό της Καρολάιν

Μετά την ομολογία του δράστη συζύγου και την εξιχνίαση της φρικιαστικής υπόθεσης, ο 40χρονος αστυνομικός έκανε την εξής ανάρτηση στο Facebook: «Ομολογία του δράστη… και κάπως έτσι γράφεται, ουσιαστικά, ο επίλογος στο έγκλημα που συγκλόνισε. Ένας επίλογος που κανείς μας δεν ήθελε να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει. Κι όμως, το απόλυτο μαύρο… με την ομολογία του, το απόλυτο μαύρο κατέκλυσε την ψυχή μου. Η Λυδία “μου”, το μωρό “μου”, σήμερα έμεινε ορφανό από γονείς… Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί της, όπως και οι προσευχές όλης της Ελλάδας». 

Η συγκινητική ανάρτηση του αστυνομικού για τη μικρή Λυδία- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Η συγκινητική ανάρτηση του αστυνομικού για τη μικρή Λυδία- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

«Όσος καιρός και να περάσει, είναι δεδομένο πως ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο. Όταν είδα το παιδί, κατέρρευσα συναισθηματικά», είχε περιγράψει ο αστυνομικός σε επεισόδιο της σειράς «Deep Blue» που έχει ξεκινήσει η ΕΛ.ΑΣ., και στην οποία αστυνομικοί καταθέτουν τα όσα έχουν ζήσει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Γλυκά Νερά: Η φωτογραφία με το μωρό της Καρολάιν που «ραγίζει» καρδιές

Ο αρχιφύλακας ήταν ανάμεσα στους αστυνομικούς που είχαν αντικρύσει το μωρό να σκουντά τη νεκρή μητέρα του, στη σοφίτα των Γλυκών Νερών. «Η εικόνα του μωρού δίπλα στη νεκρή μητέρα του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου», είχε περιγράψει.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top