Γλυκά Νερά: Η περιγραφή του διασώστη που βρήκε νεκρή την Καρολάιν

«Μόλις την έπιασα κατάλαβα ότι είχε πεθάνει»

Συγκλονίζει η περιγραφή του διασώστη που βρήκε νεκρή την Καρολάιν. Τι είπε η ιατροδικαστής για τις συνθήκες θανάτου της. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (21/6)

Σοκαριστική είναι η περιγραφή ενός από τους δύο διασώστες που έφτασαν πρώτοι στη σκηνή του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και αντίκρισαν νεκρή την άτυχη Καρολάιν δίπλα στο 11 μηνών μωρό της.

Γλυκά Νερά: Μία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν γρίφος για τις αρχές

Από τους πρώτους που έφτασαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφονήθηκε η Κάρολαϊν από τον σύζυγο της, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, ήταν οι δύο διασώστες του ΕΚΑΒ.

Γλυκά Νερά: Υπήρχε συνεργός στη δολοφονία της Καρολάιν;

Γλυκά Νερά

Η μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Intime

Οι δύο διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στη μεζονέτα του ζευγαριού λίγο πριν τις 7 το πρωί. Ο ένας εκ των δύο μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν η Κάρολαϊν, προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση ήταν. Αμέσως κατάλαβε ότι βρισκόταν σε αρχική ακαμψία, ενώ όπως περιέγραψε παρατήρησε και κάποιες σταγόνες αίματος στο σεντόνι.

Γλυκά Νερά: Οι κινήσεις του πιλότου πριν και μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Μόλις την έπιασα κατάλαβα ότι ήταν σε αρχική ακαμψία και επομένως είχε πεθάνει. Παρόλα αυτά, την γύρισα λίγο και πολύ προσεκτικά, για να διαπιστώσω σε τι κατάσταση βρίσκεται το πρόσωπο της και αν έχει σφυγμό. Στο σεντόνι στο ύψος του κεφαλιού παρατήρησα σταγόνες αίματος.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Οι αρχές απομακρύνουν τη σορό της άτυχης μητέρας λίγες ώρες μετά τη στυγερή συζυγοκτονία. Intime

Πριν αναζητήσει την άτυχη Καρολάιν για να δει την κατάσταση της υγείας της, είχε προσέξει μαζί με τον συνάδελφό του την 11 μηνών Λυδία που φαινόταν καλά στην υγεία της.

Γλυκά Νερά: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της» - Η ομολογία του πιλότου

«Το βρέφος φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του. Οι αστυνομικοί με ενημέρωσαν ότι μέσα στο σπίτι βρίσκεται μία κοπέλα, η οποία δεν έχει τις αισθήσεις της. Έτσι, λοιπόν, εγώ μαζί με έναν αστυνομικό μπήκαμε στο σπίτι για να δω την κοπέλα. Δηλαδή, θυμάμαι ότι το σπίτι ήταν μεζονέτα και ανεβήκαμε στον δεύτερο όροφο μέσω εσωτερικής σκάλας. Όταν φτάσαμε στο υπνοδωμάτιο του δεύτερου ορόφου είδα να βρίσκεται μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι μία κοπέλα, η οποία είχε το δεξί της χέρι διπλωμένο πίσω από τη μέση», ανέφερε ο διασώστης. 

Γλυκά Νερά μωρό

Η 11 μηνών κόρη της Καρολάιν κοιμάται στην αγκαλιά οικογενειακού προσώπου λίγες ώρες μετά τη στυγερή δολοφονία της μητέρας της. Intime

Όπως είπε, μετά τη σκληρή συνειδητοποίηση του θανάτου της βγήκαν και οι δύο από το σπίτι, ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι η κοπέλα είναι νεκρή και περίμενε εντολές από τους ανωτέρους του για να αποδεσμευτούν. Περίπου μία ώρα αργότερα έφυγαν από το σημείο.

Γλυκά Νερά: «Ο θάνατος της Καρολάιν δεν ήταν ακαριαίος» - Τι είπε η ιατροδικαστής

Ο ανακριτής της υπόθεσης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά έχει στα χέρια του τα πλήρη τα στοιχεία της υπόθεσης μεταξύ των οποίων και η ερμηνεία της ιατροδικαστή για τις καταγραφές της καρδιακής λειτουργίας από το ρολόι της 20χρονης, που φαίνεται να μην συμφωνούν με όσα ισχυρίστηκε στην ομολογία του ο δράστης.

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν κοιμόταν 6 λεπτά πριν πεθάνει, λέει η ιατροδικαστής

Όπως αναφέρει στην κατάθεση της στους αστυνομικούς η ιατροδικαστής, ο θάνατος της 20χρονης επήλθε στο διάστημα από τις 4:05 έως τις 4:11 οπότε και καταγράφηκε απότομη αύξηση των καρδιακών παλμών. Μερικά λεπτά νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 3:58 οι καρδιακοί παλμοί της Καρολάιν δηλώνουν ένα άτομο που κοιμάται.

Στην κατάθεση της η ιατροδικαστής αναφέρει ότι όταν βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και είδε το ρολόι που φορούσε το θύμα το πήρε ώστε να προστατευθεί και να μεταφερθεί για αξιολόγηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Γλυκά Νερά Καρολάιν

Καταθέτει η ιατροδικαστής: «Από τα δεδομένα λοιπόν που έχουν καταγραφεί στο smartwatch και μου εκθέτετε εκτιμώ τα ακόλουθα: Η καρδιακή συχνότητα ενός ατόμου εν ηρεμία ή σε φυσική δραστηριότητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως την ηλικία, την κατάσταση της καρδιάς ή αν το άτομο βρίσκεται σε κατάσταση σωματικού ή ψυχικού στρες.

Από τις τιμές που μου αναφέρεται θεωρώ ότι η καρδιακή συχνότητα από 48 έως 58 η οποία καταγράφεται 1:41 έως 3:51 της 11ης Μαΐου 2021 αντιστοιχεί σε περίοδο ύπνου. Το ίδιο θεωρώ και για την καταγραφή στις 3:58 ώρα που οι παλμοί είναι 61 λεπτό.

Στις 4:05 οι παλμοί αυξάνονται κατά 50 τοις 100 περίπου από τους παλμούς που είχε το άτομο εν ηρεμία στον ύπνο του. Θεωρώ ότι εκείνη τη χρονική στιγμή το άτομο βρισκόταν σε κατάσταση πολύ ισχυρού ψυχικού ή σωματικού στρες. Με δεδομένο ότι έχω προσδιορίσει την ώρα του θανάτου κατά τη στιγμή της αυτοψίας του χώρου στις πέντε με έξι ώρες από τις 10 η ώρα που ήταν η ώρα της αυτοψίας, θεωρώ απολύτως συμβατό η διαδικασία του μηχανισμού του θανάτου να έλαβε χώρα  από τις 4:05 έως τις 4:11.

Στις 4:11 ώρα είναι η τελευταία καταγραφή του smartwatch και θεωρώ ότι αμέσως μετά επήλθε ο θάνατος. Από την νεκροψία και νεκροτομή είχα συμπεράνει ότι διαδικασία του θανάτου πράγματι διήρκεσε μερικά λεπτά ότι δηλαδή ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top