Γλυκά Νερά: Τι δήλωνε ο πιλότος λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα του

Οι πρώτες δηλώσεις του 32χρονου πιλότου μετά τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ένας μήνας πέρασε από τη μέρα που η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον σύζυγο μέσα στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Το πρωί ο Μπάμπης αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν κι έκλαιγε

Τότε, ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι τρεις ληστές μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού και σκότωσαν τη γυναίκα του και το σκύλο τους!

Γλυκά Νερά: «Δε θα ξαναδώ την αγάπη μου» 

Τι δήλωνε πριν ένα μήνα ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν

Συντετριμμένος τότε εμφανιζόταν ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του πατέρα του παιδιού της!

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ» δήλωνε τότε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. 

Γάμος Καρολάιν - Μπάμπη: O έρωτας που κατέληξε σε εφιάλτη

«Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου», είχε προσθέσει.

Σύζυγος Καρολάιν

Στιγμιότυπο από τις πρώτες δηλώσεις του 32χρονου πιλότου στα ΜΜΕ, μετά τη δολοφονία της Καρολάιν- Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ

Ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων ότι σκότωσε τη γυναίκα του, Καρολάιν

Ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο σύζυγός της

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων κατέθετε επί επτά ώρες στη ΓΑΔΑ και τελικά παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του, Καρολάιν. Φέρεται να υποστήριξε πως ήταν εν βρασμώ, έδρασε μόνος του και πως δεν ομολόγησε νωρίτερα την πράξη του, λόγω της κόρης τους. Ήταν αυτός που την έπνιξε με τα χέρια του και στη συνέχεια σκηνοθέτησε την «επίθεση» από ληστές. 

«Προηγήθηκε ένας καβγάς και τη σκότωσα με τα χέρια μου, δίπλα στο παιδί» φέρεται να είπε ο σύζυγος της Καρολάιν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top