11χρονη Χανιά: «Η Ιωάννα είχε αποχαιρετήσει τους συμμαθητές της»

Το σενάριο της αυτοκτονίας ατο μικροσκόπιο των αρχών

Η μητέρα της Ιωάννας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε ότι δεν πιστεύει πως πρόκειται για αυτοκτονία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 11χρονης Ιωάννας, με το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας να εξετάζεται πλέον πολύ σοβαρά. 

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, όταν έγινε γνωστό ότι η Ιωάννα αγνοούταν, κάποιοι συμμαθητές της φέρονται να είπαν στους δασκάλους ότι το κοριτσάκι πρέπει να είχε αυτοκτονήσει. 

11χρονη Χανιά: «Δεν το έκανε μόνη της» λέει η μητέρα της Ιωάννας

Μάλιστα ανέφεραν ότι τον τελευταίο καιρό το παιδί χρησιμοποιούσε εκφράσεις που έδειχναν απελπισία, ενώ φέρεται να είχε ήδη αποχαιρετήσει κάποιους συμμαθητές της. 

11χρονη Χανιά: Στο μικροσκόπιο οι καταθέσεις των συμμαθητών της

Τα νέα αυτά στοιχεία έρχονται να ενισχύσουν τις υποψίες των αστυνομικών ότι πρόκειται για αυτοχειρία, καθώς το πόρισμα του ιατροδικαστή ανέφερε πως το παιδί είχε συντριπτικά κατάγματα στα πόδια, κάτι που δείχνει ότι είχε πέσει κατακόρυφα, με τα πόδια προς τα βράχια. 

Ψυχολόγος έσπευσε στο σχολείο, μόλις έγινε γνωστός ο τραγικός χαμός της 11χρονης, και μίλησε με τα παιδιά από όλες τις τάξεις. 

11χρονη Χανιά: Είχε ξαναφύγει από το σπίτι - Τα SMS μητέρας και κόρης

Τους ζήτησε να γράψουν ό,τι αισθάνονταν γι’ αυτήν την απώλεια και πολλά παιδιά άφησαν στο θρανίο της Ιωάννας ζωγραφιές για να την αποχαιρετήσουν. 

11χρονη Ιωάννα: Απαρηγόρητος ο πατέρας της

Ο πατέρας της μικρής ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι το κορίτσι του δεν είναι πια στη ζωή. Ο 49χρονος βρέθηκε στο σημείο, όπου εντοπίστηκε νεκρή η κόρη του, ενώ επιχείρησε να πέσει από τον γκρεμό, από όπου έπεσε και η μικρή και τον συγκράτησε με το ζόρι ένας φίλος του, σύμφωνα με το δημοσιεύμα. 

Όπως του έλεγε, ήθελε να νιώσει το κοριτσάκι του, τη «λεμονιά» του, όπως την αποκαλούσε χαϊδευτικά. Θέλει, μάλιστα, στο σημείο να φτιάξει ένα εικονοστάσι στη μνήμη του παιδιού του. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top